Vele Extra’s!

batak reactietest huren

Batak Reactietest

Deze professionele machine wordt gebruikt door vele topsporters, waaronder coureurs, om hun reactievermogen te testen en vooral te verbeteren! De timer begint te lopen en deze zal pas stoppen na 30 seconden. In die 30 seconden moet de deelnemer zo snel mogelijk de willekeurig oplichtende buttons aanraken. 

Klik hier voor meer info!

fototainment green screen formule 1

Fototainment

Een professionele fotograaf bouwt een Photobooth op. Door middel van een green screen en mee geleverde props, auto-onderdelen uit de racewereld en racekleding lijkt het alsof u met uw collega’s aanwezig bent! Hierdoor kunt u op het circuit van Monaco zijn, of in de pitbox tijdens een race.

Klik hier voor meer info!

Bandenwisselwand

Banden wisselen op ons podium met een wand van Circuit Zandvoort. Door middel van een slagmoersleutel ga je zo snel mogelijk de raceband van de wand afhalen. Plaats er een nieuwe band op en stop de slagmoersleutel in een gat in de grond. Deze raakt de timer en de tijd wordt stopgezet. Ben jij de snelste?

Stuur Nuchter

Stuur Nuchter is een uniek concept van Cars and Stars Events waarbij je op een leuke en leerzame manier bewust wordt gemaakt van de gevaren van alcohol in het verkeer. Bij het complete pakket maken we hier een verhaal van, zoals het helaas vaak genoeg gebeurd in Nederland. Dit houdt in; dronken van de kroeg terugrijden, slalommend naar de voordeur wandelen en dan proberen deze deur open te maken.

Klik hier voor meer info!

ongeval kantelsimulator huren boeken evenement

Kantelsimulator

Dit is nou leerzaam entertainment! Eerst kan iedereen losgaan in de Race Simulator. Waarschijnlijk zullen zij virtueel vaak over de kop vliegen en daarna lachend uitstappen. Erg leuk om ze daarna ook even bewust te maken van de spanning die hier in het echte leven bij komt kijken.

Klik hier voor meer info!

schilder f1

Schilder

Laat uw favoriete auto of coureur schilderen, of uzelf in uw favoriete auto. Improvisatie op locatie, vooraf een schets of volgens plan op uw evenement. Het kan allemaal! Wilt u geschilderd worden samen met uw coureur of als karikatuur? U vraagt, wij schilderen.

Klik hier voor meer info!

formule 1 quiz

De Quiz

Met deze unieke en zelf ontwikkelde Quiz vermaakt u gegarandeerd uw gasten! Of ze nou race-experts zijn of onbekenden in de autowereld. De vragen worden op een licht humoristische manier gebracht door één van onze Grid Girls. Leuk entertainment waar men ook nog wat van leert.

Klik hier voor meer info!

logo branding f1 module

Eigen Logo Branding

Voor uw evenement wilt u snelheid creëren, een link leggen naar de racerij, of een wedstrijdelement invoeren door middel van een race. En met uw eigen logo’s op een racesimulator, heeft u helemaal de eyecatcher op uw evenement. 

Klik hier voor meer info!

rcbaan

Afstand bestuurbare auto’s

Er kunnen hier meerdere coureurs tegelijk tegen elkaar racen! Leuk voor zowel jong als oud! Deze vorm van entertainment is in meerdere groottes beschikbaar en daardoor makkelijk inzetbaar. Te boeken met verschillende soorten ‘mini race wagens’ en erg leuk naast een race simulator!

Klik hier voor meer info!

bandenweegspel

Bandenweegspel

Laat uw gasten deze officiele raceband wegen! Uw gasten gokken het gewicht en dit wordt genoteerd. Aan het eind van de dag is de uitslag wie er het dichtst bij zat! Leuke ‘quiz’ als extra entertainment naast een race simulator. Werkt het best met een van onze Grid Girls!

rally grid girls

Rally begeleiding door Grid Girls

Organiseert u een rally of een vergelijkbaar evenement? Dat kan natuurlijk niet zonder Grid Girls! Dat de racewereld is gestopt met hostessen, betekent niet dat ze verbannen worden uit de autosport! Onze Grid Girls zijn professioneel en hebben ervaring in bijvoorbeeld het begeleiden van een rally.

 

prijsuitreiking en bekers

De prijsuitreiking

Een eigen race met race simulators is natuurlijk niet compleet zonder prijzen! De snelste 3 coureurs komen op het podium en nemen een beker of andere prijzen mee naar huis. Zo heeft uw eigen race event net wat meer spanning en gaan de gasten tot het uiterste!

Inparkeren themafeest personeels activiteit

Achteruit inparkeren

Werkt op ieder buiten evenement! Bijna iedereen denkt dat hij of zij een held is in het achteruit inparkeren. Maar is het ook zo gemakkelijk als iedereen toekijkt? De auto’s die wij hiervoor inzetten zijn niet van bouwjaar 2023. Dus er mogen gerust deuken in gereden worden!

decoratie

Decoratie

De mogelijkheden met betrekking tot Race decoratie zijn eindeloos. Maar we hebben ook ‘normale’ decoratie om uw locatie aan te kleden. Voor elke locatie een verschillende aankleding, laat u verrassen door de verscheidenheid!

e-tuktuk races behendigheidsparcours

Tuk Tuk races / behendigheidsparcours

Met onze Tuk Tuk’s kunt u niet alleen touren. Maar nog leuker; racen met uw collega’s of een behendigheidsparcours afleggen tegen uw klanten of gasten! Dit kan gerealiseerd worden op bijna elke locatie door heel Nederland. Leuk entertainment en werkt zeer motiverend!

 

Geïnteresseerd geworden in de Extra’s betreffende Race Simulators?

Neem contact op