Extra

bandenweegspel

Bandenweegspel

Laat uw gasten deze Officiële Formule 1 band wegen! Uw gasten gokken het gewicht en dit wordt genoteerd. Aan het eind van de dag is de uitslag wie er het dichtst bij zat! Leuke ‘quiz’ als extra entertainment naast een race simulator. Werkt het best met een van onze Grid Girls!

rally grid girls

Rally begeleiding door Grid Girls

Organiseert u een rally of een vergelijkbaar evenement? Dat kan natuurlijk niet zonder Grid Girls! Dat de Formule 1 er mee is gestopt, betekent niet dat ze verbannen worden uit de autosport! Onze Grid Girls zijn professioneel en hebben ervaring in bijvoorbeeld het begeleiden van een rally.

 

schilder f1

F1 Schilder

Laat uw favoriete auto of coureur schilderen, of uzelf in uw favoriete auto. Improvisatie op locatie, vooraf een schets of volgens plan op uw evenement. Het kan allemaal! Wilt u geschilderd worden samen met uw coureur of als karikatuur? U vraagt, wij schilderen.

prijsuitreiking en bekers

De prijsuitreiking

Een ‘Grand Prix’ met race simulators is natuurlijk niet compleet zonder prijzen! De snelste 3 coureurs komen op het podium en nemen een beker of andere prijzen mee naar huis. Zo heeft uw eigen Grand Prix net wat meer spanning en gaan de gasten tot het uiterste!

f1 quiz boeken

De F1 Quiz

Met deze F1 Quiz vermaakt u gegarandeerd uw gasten! Of ze nou F1-experts zijn of onbekenden in de autowereld. De vragen worden op een licht humoristische manier gebracht door één van onze Grid Girls. Leuk entertainment waar men ook nog wat van leert.

Inparkeren

Achteruit inparkeren

Werkt op ieder buiten evenement! Bijna iedereen denkt dat hij of zij een held is in het achteruit inparkeren. Maar is het ook zo gemakkelijk als iedereen toekijkt? De auto’s die wij hiervoor inzetten zijn niet van bouwjaar 2018. Dus er mogen gerust deuken in gereden worden!

decoratie

Decoratie

De mogelijkheden met betrekking tot Formule 1 decoratie zijn eindeloos. Maar we hebben ook ‘normale’ decoratie om uw locatie aan te kleden. Voor elke locatie een verschillende aankleding, laat u verrassen door de verscheidenheid!

afstand bestuurbare auto’s

Afstand bestuurbare auto’s

Er kunnen hier 5 coureurs tegelijk tegen elkaar racen! Leuk voor zowel jong als oud! Deze vorm van entertainment is in meerdere groottes beschikbaar en daardoor makkelijk inzetbaar. Te boeken met verschillende soorten ‘mini race wagens’ en erg leuk naast een race simulator!

e-tuktuk races behendigheidsparcours

Tuk Tuk races / behendigheidsparcours

Met onze Tuk Tuk’s kunt u niet alleen touren. Maar nog leuker; racen met uw collega’s of een behendigheidsparcours afleggen tegen uw klanten of gasten! Dit kan gerealiseerd worden op bijna elke locatie door heel Nederland. Leuk entertainment en werkt zeer motiverend!

 

Geïnteresseerd geworden in de Extra’s betreffende Race Simulators?

Neem contact op