Stuur Nuchter

Stuur Nuchter, Niet onder Invloed!

Stuur Nuchter is een uniek concept van Cars and Stars Events waarbij je op een leuke en leerzame manier bewust wordt gemaakt van de gevaren van alcohol in het verkeer. Bij het complete pakket maken we hier een verhaal van, zoals het helaas vaak genoeg gebeurd in Nederland. Dit houdt in; dronken van de kroeg terugrijden, slalommend naar de voordeur wandelen en dan proberen deze deur open te maken. Dit kan nog uitgebreid worden met een kantelsimulator. Dat wil dus zeggen dat je op de terugweg in de sloot bent beland. Dan is er natuurlijk ook nog onze Alcohol Quiz. De vragen met betrekking tot alcohol in het verkeer hebben een leerzame werking, met een beetje humor. Dit alles is onder andere inzetbaar voor: Scholen, Stadfeesten, Seminars, Sportverenigingen, Winkelcentra en Incentives. Hoe bewust ben jij?

Alcohol Quiz

Met een Keypad beantwoord je enkele vragen over het gebruik van Alcohol in het verkeer. Met leuke en informatieve vragen, hopen wij dat iedereen zich wat meer bewust wordt van de gevaren hiervan. Zo kunnen wij jullie op een leuke manier informeren. Deze quiz kan gedaan worden door maximaal 25 personen tegelijk! Om er nog een competitief element aan te hangen, wordt natuurlijk ook de tussen- en eindstand bijgehouden. Test je kennis en word Koning(in) Stuur Nuchter!

Alcohol Simulator

Hier kun je hier testen hoe het is om onder invloed van drank achter het stuur te zitten. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat men niet onder invloed van Drank, Drugs of Medicijnen achter het stuur kruipt. Toch komt dit nog veel te vaak voor. Daarom is er deze alcohol rij simulator. Zo kom je er achter hoe gevaarlijk het is om onder invloed achter het stuur te kruipen. Dus; Stuur Nuchter! Zo kunnen wij ook door middel van deze rij simulator, zo veel mogelijk mensen op een leuke manier bewuster maken.

Alcohol Fun GamesCars and Stars Stuur Nuchter alcohol fun games

Ervaren hoe het is om onder invloed van alcohol te zijn? Bewandel het parcours en voer de opdrachten uit. Zo zie je wat alcohol met je doet in dagelijkse situaties. Gelukkig heeft het in deze setting geen gevolgen. Er staan namelijk professionele begeleiders bij om de deelnemers hier doorheen te loodsen. Denk hierbij aan een parcours met alcoholbril. Al slalommend baan je je een weg naar de voordeur. Eenmaal daar aangekomen moet je ook nog maar eens de sleutel in het slot zien te krijgen! Hopelijk wordt de partner niet boos bij thuiskomst…

Dit alles kan natuurlijk uitgebreid worden met onze Kantelsimulator.