e-tuk tuk elektrische

E-Tuk Tuk

Elektrische Tuk Tuk, snel zonder uitstoot!E-tuk tuk rijden

Sinds enige tijd hebben wij deze leuke Tuk Tuk’s in ons aanbod. In Azië zijn ze natuurlijk al langer bekend met deze TukTuk’s, daar is het een normaal vervoersmiddel. Maar onze Elektrische Tuk Tuk’s hebben geen uitstoot, wel de snelheid! Wij kunnen meerdere modellen leveren van deze Elektrische Tuk Tuk en deze worden op locatie geleverd! 

Waarom een Elektrische Tuk Tuk huren?

Deze Tuk Tuk’s zijn grappig, leuk en sensationeel. Een echte eye-catcher op evenementen! Spanning, lol en sensatie gegarandeerd! De mogelijkheden zijn ook eindeloos. En met uw eigen logo op de Tuk Tuk, zijn de foto’s natuurlijk ideaal voor uw Social Media.

Wat te doen met een E-Tuk Tuk?e-tuk tuk zelf rijden

De E-Tuk Tuk’s van Cars and Stars Events zijn inzetbaar voor alle mogelijke promotie-evenementen. Wij bieden de mogelijkheid om de Tuk Tuk’s te voorzien van uw eigen logo’s of reclame-spreuken. U kunt zich voorstellen dat het erg opvalt en mensen zeker het hoofd draaien wanneer onze promoteams hiermee voor u onderweg zijn.

Sport, Spel en Sensatie. De E-Tuk Tuk’s zijn ideaal inzetbaar als behendigheidsproef op uw auto-/ of sportevenement. Onder toeziend oog van onze begeleiders hebben we meerdere mogelijkheden om uw gasten actief en met spanning, lol en sensatie een leuke activiteit te bieden!

Maar zoals u op onderstaande foto kunt zien, zijn er nog vele aparte mogelijkheden te bedenken. Doornbos en Coronel in een Elektrische Tuk Tuk van Cars and Stars Events. Dat kan niet goed gaan!! Als u meer wil weten over de mogelijkheden, neem contact op met ons Event team!

elektrische tuk tuk doornbos coronel