karten op eigen terrein personeelsfeest

Karten op locatie

Altijd al eens een eigen kartbaan willen hebben? Wij maken het mogelijk!

Je eigen kartbaan op locatie? Dat kan bij Cars and Stars Events. Door heel Nederland komen wij met onze kartbaan naar je toe. Volledig verzorgd met professionele karts, barriers, helmen, enthousiaste begeleiding en alles wat verder nodig is. 🏁🏎️ Een bedrijfsuitje op eigen terrein. Meer foto’s zien? 📸 Kijk onderaan de pagina! kartbaan huren op eigen locatie personeelsfeest

Sinds Max Verstappen in de hoogste raceklasse rijdt, puilen de kartbanen uit. Voor jong en oud geeft het altijd weer een kick wanneer men in de kart stapt. Door de benzinegeur en het trillen van de karts. Maar ook je vrienden die je vol spanning aankijken. Nog voordat je het gaspedaal intrapt, giert de adrenaline door je lijf. Dan word je geseind om weg te racen en is het 10/15 minuten lang een rollercoaster van fanatisme en plezier. Nadat iedereen uitgestapt is, rent men naar de tv om naar de tijden te kijken. Je bent niet de snelste en wil meteen weer. Maar er staan eerst weer nieuwe groepen te popelen om in de karts te stappen. De baan is weer vol. Daarom regelen wij karten op locatie volledig op maat! Zo heb je altijd de mogelijkheid om met je collega’s of vrienden te racen.karten op eigen terrein kartbaan

In te zetten op vele soorten evenementen. Bijvoorbeeld bij personeelsfeesten en bedrijfsopeningen. Daar waar je wat meer actie en spektakel wil hebben! Plezier, spanning en competitie staan centraal. Ronkende motoren en gierende banden trekken ieders aandacht. Dit zal zowel de rijders als het publiek rijkelijk vermaken. Dus wil je karts huren voor op een eigen evenement? Twijfel niet, karten op locatie is een sensatie waar iedereen nog lang over na zal praten!

Het circuit tijdens karten op locatie: 

Het terrein waarop het circuit wordt afgezet, moet een vlak en bij voorkeur geasfalteerd terrein zijn. Bijvoorbeeld een parkeerterrein of fabriekshal. Het circuit wordt van te voren uitgestippeld en uitgetekend. Wanneer het naar alle tevredenheid is, wordt de baan opgebouwd. En dan kunnen alle remmen los, het is zover: karten op locatie!

Wij brengen mee:

  • 5 tot max 11 benzinekarts + reserve.
  • Professioneel baanpersoneel (inclusief minimaal 1 monteur).
  • Remote control en een transponder op elke kart.
  • Brandstof voor de karts.
  • Reparatie- en reserve materiaal.
  • Vlaggen en beachflags.
  • Helmen en jassen voor de coureurs.
  • Afzetpionnen, tent voor de pitstraat en baan aankleding.
  • Professionele baanafzetting met barriers en banden.

Dus helmen op en gassen maar! Bekijk hieronder ook nog onze foto’s en video’s.

Verder nog vragen? Neem contact met ons op en wij zullen je helpen met het organiseren van het perfecte kart event. Vraag ook naar de vele uitbreidingen die mogelijk zijn. Zoals de combinatie met een Race simulator!

Lees hier voor Kinder karten
(Een extra veilige versie!)