Segway rijden

Zelf Segway rijden, lijkt moeilijker dan het is!Segway workshop

Na onze professionele Segway workshop, kunt u binnen 15 minuten zelfs een parcours afleggen! Maak kennis met het Segway rijden: het nieuwste vervoersmiddel van deze tijd! Wilt u graag een keer iets nieuws uitproberen met familie, vrienden of collega’s, boek dan een Segway workshop of tour. Aan de hand van een training door ervaren instructeurs wordt u op weg geholpen. Daarna bent u klaargestoomd voor een parcours of een tour. Een fantastische ervaring! Het rijden op een Segway is een unieke en bijzondere ervaring voor jong en oud!

Segway workshop

De Segway oogt als een futuristische step, maar is veel meer dan dat. De Segway bestaat uit twee wielen met een plateau er tussenin waar u op staat. Men bestuurt de Segway door middel van het stuur. Maar om vooruit te komen moet men het lichaamsgewicht verplaatsen. Door naar voren te leunen beweegt de Segway voorwaarts. Leunt men vervolgens naar achteren dan remt de Segway af. Dit wordt u snel en professioneel geleerd in deze Segway workshop. Dit wordt gedaan door ervaren instructeurs en na 15 minuten kunt u zelf al een behendigheidsparcours afleggen. Een Segway workshop kan van 1 tot 4uur geboekt worden.

 

Segway tour

Wat ook tot de mogelijkheden behoord is een Segway tour. Een Segway tour is mogelijk op iedere locatie in Nederland. Na een korte instructie en een kwartiertje oefenen gaan we op pad! Per 8 personen gaat er altijd een instructeur mee voor de veiligheid en de route. 

Een Segway tour boek je vanaf 1,5 tot max. 2uur. Aangezien de Segway 20 km/h gaat, kun je binnen dit tijdsbestek super veel van een stad (of dorp) bekijken. We zorgen altijd dat we een leuke route uitstippelen met alles er op en er aan, natuur, binnenstad, buitengebied. 

Een tour is ook te boeken met een evt. koffie pauze bij verschillende restaurants of koffiehuisjes. 

Meer info? Bel of mail voor alle opties en mogelijkheden. Een workshop/tour is ook leuk te combineren met een van onze andere elektrische vervoersmiddelen zoals een E-Chopper of een E-Scooter óf met een andere race-activiteiten bij ons zoals bijvoorbeeld een pitbox challenge of een van onze race simulators.