Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean

That’s gotta be the best pirate I’ve ever seen

De blockbusters uit de filmreeks Pirates of the Caribbean hebben hun sporen nagelaten! Na 5 films kan je dat wel zeggen, het is een echte mediafranchise geworden. De eerste film was al weer in 2003! En deel 6 gaat er wellicht ook nog komen. Voor Disney zijn dit leuke tijden, maar dit kunnen ook leuke tijden worden voor uw evenement! Een origineel en overweldigend Pirates of the Caribbean themafeest!

Uw Pirates of the Caribbean themafeest

Om te beginnen; levensgrote en originele filmposters, echte slangen en alle Pirates of The Caribbean decoratie! Dat is nog eens een welkom voor al uw gasten. Dan zien ze Johnny Depp die als Jack Sparrow met een fles rum over uw evenement struint. Hij gaat met alle gasten op de foto en is de eyecatcher op uw event. Dit kan natuurlijk uitgebreid worden met de legendarische piraat Captain Teague. Mocht dit spektakel nog niet genoeg zijn, komt Davey Jones ook nog even voorbij struinen! Al dit piratengeweld moet nog wel opgefleurd worden met wat Pirate Girls! Zij komen voorbij in passende outfits en voorzien de gasten van een hapje en een drankje. Voor de foto’s is ook nog tijd! Cars and Stars events zorgt voor de decoratie en eventueel een professionele fotograaf. Zo keren alle gasten weer huiswaarts met memorabele herinneringen én foto’s! Heeft u nog geen locatie waar dit spektakel plaats kan vinden? Wij hebben een zeilschip in ons aanbod waar u tot wel 85 gasten kwijt kan! Uniek en zeer passend voor een Pirates of the Caribbean Themafeest! Neem ook eens een kijkje op onze Pirates of the Caribbean decoratie pagina!

Mocht u meer informatie willen over wat er allemaal mogelijk is betreffende een Pirates of the Caribbean themafeest. Neem contact op met met ons event team en wij laten u graag al onze mogelijkheden zien! Of kijk alvast even bij onze pagina Extra’s voor Themafeesten!

Delen

Terug naar overzicht