elektrische auto's voor kinderen

Elektrische Kinderauto’s

Stoer en Elektrisch rondscheurenelektrische kinderauto huren evenement stad

Nog geen 6 jaar oud, maar al wel in een BMW, Audi of Mercedes rijden? Het kan met deze elektrische kinderauto’s! De kids tot 6 jaar oud kunnen in elektrische auto’s rijden met een snelheid van 2- 4,5 km/u. En wanneer de kinderen -om wat voor reden dan ook- zelf niet kunnen rijden, dan kunnen ouders of 1 van onze professionele begeleiders de auto besturen. Door middel van een afstandsbediening wordt er dan gestuurd en gas gegeven. Zo is het voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen leuk entertainment!

Kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud, kunnen rijden op de elektrische quad. Deze quad heeft een snelheid van 4 – 8 km/u. De auto’s zijn allemaal voorzien van licht en geluid. Ook kan het wagenpark uitgebreid worden met een Ferrari en een Lamborghini! Zo kunnen de kids op het evenement zelf rijden in een exclusieve sportwagen! Weliswaar is deze dan niet op ware grootte. 

Elektrische kinderauto huren?kinderauto's huren event

Wij zetten een leuk parcours uit, afhankelijk van de grootte en plek van de locatie. Er kunnen tussen de 4 en de 6 kinderauto’s actief rondrijden. De minimale benodigde ruimte is wel 6 bij 7 meter. Maar bij voorkeur wat groter. Zo kunnen de kinderen dus zelf -of bestuurd door ouder/begeleider- de baan afleggen. Heel leuk entertainment wat op elk evenement met kinderen inzetbaar is!

Voor meer informatie over het huren van deze elektrische auto’s, kunt u contact opnemen met ons event team. Ook geweldig in combinatie met een race simulator huren!