Viva Las Vegas

Viva Las Vegas

What happens in Vegas, stays in Vegas

De fijne kneepjes leren van het pokervak tijdens een workshop? Of gewoon spelen aan de Roulette of Black Jack tafels terwijl Tom Jones live zingt over zijn Delilah. De Vegas Showgirls dansen om hen (en u) heen. Frank Sinatra of Elvis neemt het daarna van hem over. Zij laten met hun zwoele stemgeluid de harten van vele dames weer sneller slaan. Maar heren niet getreurd, ook Marilyn Monroe treedt live op en zoekt nog een man die haar kan helpen bij het omdoen van haar juwelen. Diamonds are still a girl’s best friend. Vooral op een Vegas themafeest!

Vegas Themafeest

Wilt u zelfs nog trouwen zoals in Vegas, dit is natuurlijk mogelijk in onze eigen Weddingchapel, die we kant en trouwklaar voor u opbouwen! Een creatieve goochelaar zorgt er ondertussen voor dat u versteld staat bij zijn trucs. Wij waarschuwen alvast: de partner die u zojuist toch te snel het ja-woord heeft gegeven in de Weddingchapel kan hij helaas niet laten verdwijnen.

Verder zullen de nodige hotdogs, hamburgers en popcorn natuurlijk niet ontbreken! Neem daarvoor ook eens een kijkje bij al onze extra’s voor themafeesten! Onze afdeling Cars kan u diverse bijpassende auto’s bezorgen. Limousine, Hummer, diverse originele Cadillacs of een heuse US Policecar. Een origineel idee als gastenauto of gewoon als eyecatcher bij de ingang!

Wij verzorgen uw Vegas feest, uw gasten doen de rest! Voor meer ideeën, kunt u contact opnemen met ons event team!

Delen

Terug naar overzicht