Vr Racing simulator

Virtual Reality

Meerdere VR Racing mogelijkheden!virtual reality racing

Enige tijd geleden hebben wij een VR Racing game laten ontwikkelen. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen reclame langs het circuit te zien. Echt unieke software, commercieel goed doordat uw eigen logo’s te zien zijn, en voor de coureur een geweldige VR ervaring! Deze complete VR simulatie is perfect voor de wat kleinere locaties. Denk hierbij aan een beursstand of een locatie op een hogere verdieping. Voor een bedrijfsuitje is het de perfecte gelegenheid om uw personeel eens over uw eigen ‘bedrijfs circuit’ te laten racen. Ook hebben wij meerdere VR-brillen zoals de Oculus Rift, de PSVR en HTC Vive Pro. Voor elk evenement uw eigen VR experience!

VR simulator hurenVR Racing

Sinds enkele jaren is het mogelijk om ‘live’ te racen zoals dat ooit in de game industrie bedoeld was. Niet meer naar een plat scherm kijken, maar daadwerkelijk plaatsnemen in de auto en racen. Deze ervaring bieden wij natuurlijk ook aan! Neem plaats in de Cars & Stars simulator en laat je overtuigen. Zoals gezegd hebben wij onze eigen VR Racing game laten ontwikkelen met logo branding. Maar er zijn nog meer opties! Denk hierbij aan meerdere wagens op vele verschillende circuits. Virtual Reality racen op Zandvoort, Monza of Monaco? Het is allemaal mogelijk! 

Hoe werkt deze VR ervaring bij Cars and Starsracen met vr bril simulatie

Er is een begeleider bij de Virtual Reality simulatie, hij of zij zal u alles uitleggen zodat u de snelste ronde neer kan zetten! Deze rondetijden worden namelijk ook bijgehouden. Zo is er aan het eind van het evenement een winnaar die er met de grote prijs vandoor gaat. Als u dat wedstrijdelement mixt met onze Virtual Reality Race simulator, is elk evenement geslaagd!

Waarom Virtual Reality racen bij Cars and Stars?

  • Meerdere auto’s, circuits en VR brillen mogelijk!
  • Uw bedrijfslogo langs het circuit in onze eigen VR.
  • 2 LED schermen zodat alle coureurs mee kunnen kijken.
  • De coureur zit in zijn eigen wereld, maar de omgeving wordt aangekleed met echte race decoratie!

Meer informatie over alle mogelijkheden betreffende VR Racing? Bekijk onze Race Simulator pagina of neem contact op!