Zelf rijden

ferrari zelf rijden

Echte race ervaring, rijden in een Ferrari!

Wie wil dat nou niet? Keuze uit meerdere modellen! Natuurlijke in de bekende Ferrari-rode kleur! De Ferrari komt bij u langs op locatie. Zo kan u met een grote of kleine groep beleven hoe het is om Ferrari te rijden op uw eigen locatie!

Klik hier voor de Ferrari ervaring!

 

zandvoort zelf rijden

Zelf rijden op Circuit Zandvoort!

Altijd al een driftcursus willen volgen? Of hoe je het snelst een circuit over scheurt? Op Zandvoort hebben wij vele mogelijkheden om uw race-eigenschappen wat bij te schaven! En dat in de mooiste auto’s!

Bekijk hier alle mogelijkheden!

zelf rijden karten op locatie

Niet wachten op een volle baan, karten op locatie!

Deze karts brengen wij bij u op locatie. Met collega’s, familie, klanten of op een dorpsfeest, altijd een geslaagd event! De hooibalen staan klaar, de karts draaien stationair. Helmen op en gaan! Door heel Nederland mogelijk!

Lees hier hoe het in zijn werk gaat.

Met een Lamborghini op de openbare weg!

Deze Lamborghini Diablo trekt veel bekijks. Een rondje door uw eigen dorp of scheuren over de snelweg? Met deze gele bolide maakt u zeker indruk en ervaart u de race snelheid zoals deze bedoeld is!

Kijk hier voor meer informatie!

e-tuk tuk zelf rijden

Een Elektrische Tuk Tuk

Met deze E-Tuk Tuk kunt u een behendigheidsparcours afleggen, of racen tegen elkaar! Erg leuk entertainment voor grote of kleine groepen, meerdere E-Tuk Tuks beschikbaar!

Meer mogelijkheden dan u denkt!

segway rijden workshop

Segway Workshop

U ziet ze wel eens rijden, de Segways. Het is niet zo dat iedereen gelijk er op kan stappen en weg kan rijden. Daarom hebben wij een Segway Workshop voor u! Eerst leren, daarna kunt u de weg op!

Bekijk hier de Workshop