Zelf rijden

Niet wachten op een volle baan, karten op locatie!

Deze karts brengen wij bij u op locatie. Met collega’s, familie of klanten, altijd een geslaagd event! De baan staat klaar, de karts draaien stationair. Helmen op en gaan! Door heel Nederland mogelijk!

Lees hier hoe het in zijn werk gaat.

ferrari zelf rijden

Echte race ervaring, rijden in een Ferrari!

Wie wil dat nou niet? Keuze uit meerdere modellen! Natuurlijke in de bekende Ferrari-rode kleur! De Ferrari komt bij u langs op locatie. Zo kan u met een grote of kleine groep beleven hoe het is om Ferrari te rijden op uw eigen locatie!

Klik hier voor de Ferrari ervaring!

Met een Lamborghini op de openbare weg!

Deze Lamborghini Diablo trekt veel bekijks. Een rondje door uw eigen dorp of scheuren over de snelweg? Met deze gele bolide maakt u zeker indruk en ervaart u de race snelheid zoals deze bedoeld is!

Kijk hier voor meer informatie!

zelf rijden circuit zandvoort Radical SR10

Zelf rijden op Circuit Zandvoort!

Altijd al een driftcursus willen volgen? Of hoe je het snelst een circuit over scheurt? Op Zandvoort hebben wij vele mogelijkheden om uw race-eigenschappen wat bij te schaven! En dat in de mooiste auto’s!

Bekijk hier alle mogelijkheden!

zelf quad rijden

Quad Rijden

Quad rijden op locatie! Wij kunnen tot 20 125cc quads leveren. Ook aan de kids is gedacht, kleinere quads met een teruggeschroefd vermogen. Entertainment voor jong en oud dus!

Bekijk hier onze Quads

Zandbuggy huren rijden op locatie

Zandbuggy Rijden

Bereid je voor op veel modder en zand! Met deze zandbuggy’s op locatie vlieg je over de heuvels op een eigen parcours! Natuurlijk onder de begeleiding van onze professionele instructeurs.

Op naar de Buggy’s!

crazy karts op locatie

Drift-Karting

Deze nieuwe innovatieve manier van driften en racen werkt op elk evenement! Een leuke manier om het driften onder de knie te krijgen en alles werkt elektrisch. Ook voor kids!

Naar de Drift Karts

e-tuk tuk zelf rijden

Een Elektrische Tuk Tuk

Met deze E-Tuk Tuk kunt u een behendigheidsparcours afleggen, of racen tegen elkaar! Erg leuk entertainment voor grote of kleine groepen, meerdere E-Tuk Tuks beschikbaar!

Meer mogelijkheden dan u denkt!

auto's voor kinderen evenement

Elektrische Kinderauto’s

Door deze autootjes kunnen kinderen in een BMW, Audi of zelfs een Ferrari rijden! De autootjes gaan max 4 km/u en zijn ook bestuurbaar door de ouders/begeleiders.

Meer info over de E-Kinderauto’s

segway rijden workshop

Segway Workshop

U ziet ze wel eens rijden, de Segways. Het is niet zo dat iedereen gelijk er op kan stappen en weg kan rijden. Daarom hebben wij een Segway Workshop voor u! Eerst leren, daarna kunt u de weg op!

Bekijk hier de Workshop