Grid Girls

Autosport zonder Grid Girls? Ondenkbaar!

carsandstars gridgirls promodames pitbabes hostessen gastdames eventbegeleidingSinds enige tijd is er weer enkele commotie over de Grid Girls. Ook wel Pitspoezen, Pit Girls, Paddock Girls of Umbrella Girls genoemd. Maar onzes inziens horen de dames wel degelijk bij autosport. De geschiedenis van de grid girl gaat dan ook helemaal terug naar 1960. Het waren de Japanners die als eerste met het idee kwamen om hostessen in te zetten tijdens races. De echte traditie is verbroken maar bij Cars and Stars kunt u nog Grid Girls boeken om van uw event een succes te maken!

Wij hebben dan ook een groot aantal sexy maar stijlvolle dames. Zij zijn allen in te zetten als Grid Girl, promodames, numbergirls, of hostessen. Zij zijn bij Cars & Stars te boeken per dagdeel, oftewel op basis van 4, 6 tot max. 8 uur.

Deze professionele grid girls maken van ieder event een succes! En dat hoeft niet per se een autosport gerelateerd evenement te zijn. De inzet is heel breed en divers.

 

Grid Girls boeken is één, maar hoe zijn de Grid Girls in te zetten?Grid Girls boeken f1

De dames zorgen allereerst voor een sportieve maar hartelijke ontvangst van de bezoekers. Zij houden standen bij tijdens de simulator races en moedigen de rijders aan.

Daarna gaan ze graag met uw gasten op de foto (en meestal de gasten ook met de dames). Natuurlijk zijn zij ook van de partij bij de prijsuitreiking na een sim race. Hierbij mogen de champagne en de winnaarskussen niet ontbreken. Al met al opvallend entertainment, dat net die finishing touch aan uw race event geeft! Tevens is het samplen van flyers of product-monsters mogelijk. Bijvoorbeeld op een beursstand of in winkelcentra. Zal u zelf doorlopen als u een flyer wordt aangeboden door een grid girl?

 

Hoe realiseert u een compleet race event?

Grid Girls Boeken Formule 1Met alleen Grid Girls boeken voor uw event, heeft u natuurlijk nog geen race event. Voor de complete beleving hebben wij onder andere het volgende beschikbaar:

Dit zijn enkele van de mogelijkheden. Na dit alles gelezen te hebben, begrijpt u waarschijnlijk waarom wij de Grid Girls niet afschaffen. Het geeft een evenement extra glans. De gasten én de Gridgirls zelf worden er vrolijk van. Een mooie win-win situatie.

gridgirls gridbabes hostessen promodames

Wilt u weten wat er allemaal nog meer mogelijk is, of heeft u ideeën nodig voor uw evenement? Neem contact met ons op. Of lijkt het je leuk om zelf op bijvoorbeeld het circuit of personeelsfeesten te staan? En wil je dus Grid Girl worden? Dat kan natuurlijk ook! Meld je aan door contact op te nemen met ons event team!