F1 Bandenwisselspel

Een echte pitstop in uw eigen pitboxbandenwisselspel f1 pitbox incentive

Naast ons grote assortiment aan mooie race simulators, hebben wij ook de mogelijkheid u dat èchte Pitstop-gevoel te geven. Ons bandenwisselspel met onderstaande auto´s geeft uw event dat typische F1 gevoel van spanning, plezier, sensatie en teambuilding! Wie is het snelste tijdens deze pitstopgame?!

Test zelf maar eens hoe snel u bij een F1 auto de banden kunt wisselen. Vergelijk uw tijden met die van de top teams en zie of er een glorieuze carrière voor u is weggelegd. Dit bandenwisselspel is bij bijna alle evenementen inzetbaar en werkt als een heuse publieksmagneet. Tevens wordt dit pakket vaak geboekt voor bijvoorbeeld personeelsfeesten en bedrijfsuitjes vanwege het teambuilding effect.

Afloop van een Pitstopgame / Bandenwisselspel

f1 cafe pitstop spelDe racewagens worden op uw evenement opgesteld, precies zoals in een echte pitbox. Het decoratiemateriaal voor de juiste F1 sfeer wordt meegeleverd. Net zoals in de Formule 1, moeten de diverse teams zo snel mogelijk de banden wisselen met behulp van een F1 slagmoersleutel. De tijden worden bijgehouden met een stopwatch. Na afloop is de spectaculaire prijsuitreiking. De kurken knallen en er wordt bekendgemaakt wie er bij een topteam kan gaan solliciteren als monteur.

Workshop

Onze pitstopgame kan ook succesvol worden ingezet als complete workshop met extra uitdagingen, uitbreidingen en verrassingen.  Bijvoorbeeld een bandenweegspel, evaluaties door onze eigen gridgirls, race simulators, bekende coureurs als special guest voor een spannende dagafsluiting of peptalk. Creëer uw eigen F1-pitstraat! Een absoluut highlight op uw evenement en publiekstrekker voor alle Formule 1 fans.

Als u nog meer informatie wil over het F1 bandenwisselspel, kunt u altijd contact met ons opnemen. En als u een idee wil hebben hoe het bandenwisselspel er op beeld uitziet, neem dan eens een kijkje op onderstaande YouTube video in het Ziggo F1 café.