BATAK Reactietest huren op locatie

BATAK Huren

Test je reactiesnelheid met onze BATAKreactie test huren hand oog coördinatie

Hier worden de deelnemers fanatiek en enthousiast van. Iedereen blijft zijn highscore telkens opnieuw verbeteren. Een BATAK huren kan echt voor elk evenement.

Deze machine is ontworpen om je reactiesnelheid te testen en verder te ontwikkelen. Ook wordt je hand-oogcoördinatie en uithoudingsvermogen getraind. Verder biedt het ook een plezier- en competitie element. Op de BATAK kunnen er meerdere spellen gedaan worden.

Wij werken meestal met de volgende spelvorm:

Ten eerste gaat de deelnemer in een actieve houding voor de BATAK staan. Wanneer de deelnemer er klaar voor is, wordt er op de startknop gedrukt. Dan begint de timer te lopen en deze zal pas stoppen na 30 seconden. In die 30 seconden moet de deelnemer zo snel mogelijk de willekeurig oplichtende buttons aanraken. Van linksboven naar rechtsonder. De scores zijn te zien op de BATAK zelf. Het spel is afgelopen: 55 is de score! Wie gaat deze verbeteren? Gegarandeerd plezier met een constante doorloop.

Deze BATAK heeft weinig ruimte nodig en kan zo bijna overal geplaatst worden.batak reactietest
De combinatie van training, plezier en de oplopende scores maakt het een apparaat dat overal weer enthousiaste kandidaten aantrekt.

Cars and Stars Events heeft meerdere BATAK reactietests op voorraad voor de verhuur. 

Vooral leuk in combinatie met onze andere activiteiten, zodat alle facetten van de autosport voorbij komen. Heb jij de snelheid van een coureur, dan kan je dat laten zien in onze race simulators. De kennis van een autosport analist? Doe mee met onze quiz. Of heb je de kwaliteiten van een monteur, dan kan je dat laten zien bij onze Pitstop Challenge.

En de reactiesnelheid wordt dus getest op de BATAK. Wie is de meest complete race fanaat?