Quad Rijden

Door de modder op deze stoere Quadsquad rijden in stad

Quad rijden op locatie is voor jong en oud een prachtige belevenis. Deze stoere bezigheid is eigenlijk voor elk evenement een succes. Scheuren met je collega’s door de bossen of met vrienden over het weiland. Maar het Quad rijden kan ook in het midden van een stad gedaan. Vanwege de veiligheid wordt het meer een behendigheidsparcours. Succes op ieder stadsfeest! Voordat het rijden begint, wordt er eerst door onze professionele begeleiders uitgelegd hoe de quad bestuurd moet worden. Bijvoorbeeld het gassen, remmen en de zithouding. Alles komt aan bod voor een veilige rit!

Quad Rijden voor Volwassenenzelf quad rijden

Een unieke beleving, zelf Quad rijden op locatie! Quad rijden kan alléén op eigen locatie, wij komen naar u toe op elke locatie in Nederland. Wij zetten -in overleg- een mooi parcours uit en kunnen tot 20 125cc quads leveren! Met dit fanatieke entertainment maakt u van elk event een echt spektakel. Racen of gewoon voor de lol het parcours over rijden, alles kan en zo is er voor elk evenement passend ‘Quad-Entertainment’ te leveren.

Quads voor Kinderen

Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht! Zij moeten ook de mogelijkheid krijgen om snel maar veilig het parcours te rijden. Met speciale begrensde kinderquads en kinderhelmen is ook dit een fantastische beleving. Kinderen vanaf 7 jaar oud kunnen bij ons dus ook op de quads! De quads zijn te huur als 50cc en 90cc.

Meer info over het Quad rijden op locatie? Neem dan contact op met ons event team!