Heerlijk Hollands Themafeest

Hollandse Avond

Hollandse Avond

Viva Hollandia!

In deze kroeg hebben ze geen idee wat trendy housemuziek is. In plaats daarvan krijgt u een gezellige mix van Hollandse hits van toen en nu te horen. Live gezongen door onze zingende feestDJ of onze Amsterdamse volkszanger. En wat is Nederland zonder Volendam? 2 reuzegrote en gezellige steltenlopers brengen u een Volendamse serenade. En bent u echt onder de indruk van hen…. dan zetten wij u op de foto in de typische Volendamse klederdracht. Natuurlijk met bijpassende klompen. Tevens wordt uw volledige locatie naar wens aangekleed! Dat kan in de stijl van de Wallen, Volendams, het oer-Hollandse landschap met molens of een kleinschalig aangeklede locatie. Zo geniet iedereen van een echt Hollands Themafeest!

Heerlijk Hollands Themafeest

Tijdens uw feest wordt natuurlijk niet alleen gedronken. Haringhappen met Maxima of een tompoes eten met Beatrix? Of toch liever een gezellig bitterballetje met Andre van Duin als meneer de Bok? U beleeft het allemaal. Ook de Stroopwafels en Poffertjes worden vers bij u op locatie gemaakt! Na zoveel hapjes is het de hoogste tijd voor een bekende Hollandse zanger(es), die uw heupen weer in beweging brengt.
Zing en dans mee met een optreden van een bekende Nederlandse artiest. Of swing mee met een live show van professionele imitators van bijvoorbeeld Gerard Joling, Andre Hazes, Frans BauerJan Smit of Marco Borsato! Ook met onze sexy Hollandse danseressen in passende kleding te boeken. Het dak gaat er gegarandeerd af!!

Kijk ook eens bij ons Hollandse decoratie pakketten en de extra’s voor themafeesten!

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht