autorally organiseren

Rally Organisatie

Autorally laten organiseren?

Een rally wordt vaak ingezet bij een uitje voor een businessclub, als personeelsfeest of voor een klantendag. Wat ons uniek maakt in het organiseren van deze rally’s: wij maken elke route op maat en regelen alles van begin tot eind! Ontdek Nederland via bijzondere landweggetjes, unieke opdrachten en spectaculair entertainment. Heeft u al een bijna complete rally? Maak een stop bij ons pand in Losser, wij realiseren hier veel verschillende stops. 

Voor foto’s, kijk onderaan deze pagina!

Altijd een unieke route

In samenwerking met Roadtrips hebben wij voor het gemak 2 basis rally-pakketten waar uit gekozen kan worden. Wat houdt dit in? Uiteraard een complete en unieke route die wordt uitgezet, het digitaal maken hiervan en het drukwerk + stickers. Maar ook de complete begeleiding, meerdere proeven en decoratie zoals een start-/finishboog. Iedere deelnemer staat bij ons op Pole Position!

De route wordt beschreven door middel van de welbekende bol/pijl methode en enkele andere navigatie technieken. Alle deelnemers hebben een routeboek bij zich en banen zich zo een weg, via controleposten    en vele leuke en onverwachte activiteiten, tot de finish.

Het buitenland, een onvergetelijke belevenis

Voor de rally zelf is dit nog oneindig uit te breiden. Denk hierbij aan een fotograaf en het verzorgen van de horeca. En als de finish bereikt is, wil er natuurlijk niemand meteen naar huis. Dan is er nog een bomvol avondprogramma! De catering en artiesten staan al te wachten. Daarnaast kan de rally ook naar het buitenland. Wij kennen geen landsgrenzen! Ook voor buitenlandse trips regelen wij alles van begin tot eind. Van de vliegtickets tot de hotelovernachtingen. En last but not least; het entertainment. Want de combinatie van de rally en het entertainment, dat maakt de dag(en) bijzonder.

Entertainment

Meer informatie over deze unieke belevenis? Interesse in een complete rally op maat?

Neem contact op met ons evenementen team!