formule 1 bandenwisselspel f1 race simulator

Bandenwisselspel

Bandenwisselspel | Pitstopgame

Naast ons grote assortiment aan mooie racesimulators, hebben wij ook de mogelijkheid u dat èchte Pitstop-gevoel te geven. bandenwisselspel f1 pitbox incentive
Ons bandenwisselspel met onderstaande simulators geeft uw evenement dat typische gevoel van spanning, plezier, sensatie en teambuilding!

Het bandenwisselspel is bij de volgende racesimulators inzetbaar:

Test zelf maar eens hoe snel u bij een raceauto de banden kunt wisselen. Vergelijk uw tijden met die van de top teams en zie of er een glorieuze carrière voor u is weggelegd. Dit bandenwisselspel is bij bijna alle evenementen inzetbaar en werkt als een echte publieksmagneet. Tevens wordt dit pakket vaak geboekt voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, incentive, personeelsfeesten etc. vanwege het teambuilding effect.

Afloop van een bandenwisselspel oftewel tyrechanginggame:

De racewagens en replica’s van racewagens worden op uw evenement opgesteld, precies zoals in een echte pitstraat. Het decoratiemateriaal voor de juiste sfeer wordt meegeleverd. Net zoals in de racerij, moeten de diverse teams op commando zo snel mogelijk de banden wisselen met behulp van een officiële slagmoersleutel. De tijden worden bijgehouden met een stopwatch. Na afloop laten we, tijdens een spectaculaire prijsuitreiking, de kurken knallen en wordt bekendgemaakt wie er bij een topteam kan gaan solliciteren als monteur.

Workshop:max ziggo f1

Onze Pitstopgame kan ook succesvol worden ingezet als complete workshop met extra uitdagingen, uitbreidingen en verrassingen. Bijvoorbeeld een bandenweegspel, evaluaties door onze eigen Grid Girls, race simulators, bekende coureurs als special guest voor een spannende dagafsluiting of peptalk. Creëer uw eigen pitstraat!
Een absoluut highlight op uw evenement en publiekstrekker racefans.

Terug naar aanbod race simulators.