Exclusieve Sportauto Rijden

Een onvergetelijke rij ervaring

Altijd al in een Exclusieve Sportauto willen rijden? Dat kan bij Cars and Stars Events. Leuk voor een bruiloft, vrijgezellenfeestje, gala of bedrijfsevenement. Zeer geschikt voor grote groepen dus. Maar deze auto’s kunnen ook als individu gehuurd worden en afgeleverd worden op elk adres in Nederland. Zo heeft u een exclusieve sportwagen helemaal tot uw eigen beschikking. Met een fantastisch arrangement kunt u volgende week al genieten van deze Exclusieve sportauto’s.

Hoe gaat het in z’n werk

Voorafgaand aan het rijden wordt alles over de auto uitgelegd, zodat u de ultieme ervaring hebt tijdens het rijden. Als deze instructie voorbij is kunt u meteen de weg op gaan. Deze exclusieve sportwagens stralen allemaal klasse en snelheid uit. Daarnaast komt ook nog het feit dat het geluid dat deze auto’s produceren zacht uitgedrukt verbluffend is. Bij de Tesla is dit niet het geval, maar smaken verschillen…

De sportwagens die wij in beheer hebben zijn allemaal uitgevoerd met een extra rempedaal. Mocht er gebruik worden gemaakt van (korte) sportwagenritjes waarbij het gewenst is met een instructeur als bijrijder te rijden zullen we deze in de auto laten zitten. Mochten er een ‘rally’ gereden worden zijn deze ook makkelijk te verwijderen uit de auto.

De auto’s:

✔️ Mercedes AMG GT
✔️ Ferrari California
✔️ Audi R8
✔️ Lamborghini Gallardo
✔️ Tesla S
✔️ Aston Martin Vantage

Natuurlijk zijn alle auto’s ook in te zetten als Showcar. Maar eigenlijk zijn ze gemaakt om mee te rijden, niet om naar te kijken. Voor foto’s van de auto’s, bekijk het onderstaande album.