Race Simulator huren

Race Simulator

race simulators huren tegen elkaar racen

Een Race simulator huren

Dat doe je bij Cars and Stars Events! Bij ons kan je al sinds 2006 een race simulator huren. Wij zijn een evenementenbureau met 2 unieke specialisaties. Het verhuren van race simulators, en het organiseren van themafeesten. Met meer dan 10 fullsize Formule auto’s en veel verschillende simulators, zijn wij marktleider in Europa. 

Met jarenlange ervaring en honderden evenementen per jaar, creëren wij elke keer weer een race spektakel! Onze race simulators kunnen worden gehuurd voor een personeelsfeest, stadfeest, beursstand, pitbox challenge in Zandvoort, of bijvoorbeeld een open dag.

Bekijk ons aanbod

mooie race simulator f1 auto met 3 schermen

Waarom bij ons een Race Sim Huren?

Sinds Max Verstappen in de Formule 1 rijdt, zijn er elk jaar meer bedrijven die race simulators verhuren. Waarom dan toch bij Cars and Stars een Race Simulator huren?

🥇Omdat wij al sinds 2006 race simulators verhuren, hebben wij het grootste aanbod race simulators en decoratie.

🏆 Wij organiseren complete race events inclusief Karten op Locatie en Pitstop Challenges.

🏎️ Wij hebben onder andere meer dan 10 grote auto’s in ons aanbod.

✅ Als vaste partner van Circuit Zandvoort, verzorgen wij daar wekelijks Pitbox Challenges.

Jarno Opmeer in een cars and stars race simulator voor de verhuur

Wat is een Race Simulator?

Het is een cockpit waarin de coureur virtueel kan racen. De computer simuleert de race, en de coureur moet racen. Dit wordt gedaan met een racestuur en -pedalen. Wij gebruiken sets van onder andere Fanatec en Heusinkveld. De race kan worden bekeken op 1 of meerdere schermen. Ook is Virtual Reality hierbij een optie.

Dan de software, die is ook van groot belang. Wij werken met hoogwaardige gaming pc’s. De software kan volledig naar wens ingesteld worden. Er kan in bijna elke auto geracet worden. En het circuit kan ook naar wens worden aangepast met eigen logo’s. Dat was een korte uitleg over wat een race simulator is. Er kan geracet worden!

Race simulator huren in enschede

De mogelijkheden met onze Race Simulators

Wil je aandacht trekken met een race simulator? Dan ga je voor een Fullsize Race Simulator. Waar we ook staan, een Formule auto creëert altijd aandacht. Vooral als je de auto compleet laat bestickeren met je eigen logo. Of heb je liever een complete Grand Prix van je eigen bedrijf? Dat kan ook, dan ligt het meer voor de hand om enkele racing seats naast elkaar te plaatsen. Voor outdoor events hebben wij ook nog onze Racing Room on Wheels.

Tijdens een Grand Prix kunnen wij de instellingen compleet naar wens aanpassen. Ons team is bekend met de software en kan zo bepaalde zaken instellen. Bijvoorbeeld het aantal te rijden rondes, de raceklasse en de verschillende circuits. Of we laten de coureurs zelf schakelen, zónder traction control. Dan race je echt mee met de professionals. 

racing room on wheels huren stadfeest

Doelgroep race simulator

Max Verstappen rijdt sinds 2016 in de Formule 1. Sindsdien is de doelgroep die geïnteresseerd is in racen veel groter geworden. Zij zien Max met gemak over de circuits scheuren en willen dit zelf ook proberen. Vooraf zou je zeggen: het is een mannending, dat racen. Maar jong en oud, man en vrouw, iedereen wil zich een coureur voelen. Het is voor de grote én kleine mensen onder ons mogelijk om coureur te zijn. De meeste simulators zijn namelijk volledig verstelbaar. Dus zo kun je voor elke doelgroep een Race simulator huren.

Contact

de cars and stars events racing aanhangers

Hoe gaat het huren van een race simulator?

Wij verhuren onze race simulators door heel Europa. Bijvoorbeeld op personeelsfeesten en open- of klantendagen. Samen met de klant kiezen wij eerst de juiste race simulator(s) voor het event. En nadat alles in onze aanhanger(s) is gepakt, bezorgen wij het op locatie. Ook doet ons vaste team zelf de begeleiding. Tijdens de race houden wij ook de snelste tijden bij. Zo is er na afloop altijd een winnaar. Of er volgt nog een finale op het eind. Reken er maar op dat iedereen fanatiek meedoet!

Verder kunnen wij de race simulators personaliseren. Dit verschilt per auto. Sommige bestickeren we met een eigen logo. Maar wij kunnen een auto ook compleet laten wrappen met een (eigen) ontwerp. Kijk bijvoorbeeld naar deze tour voor Soprema, of de auto’s voor Netflix, KPN en Viaplay.

netflix race simulator

Enkele voordelen op een rij:

🏎️ Kies uit meer dan 30 Race Simulators.
✴️ Publiekstrekker op ieder Evenement.
🎮 De nieuwste software met game pc’s.
⚔️ Creëer Teambuilding en Fanatisme tussen Collega’s.
😀 Professionele en enthousiaste Begeleiding.
✅ Eigen Logo op de Simulator, Goede reclame op Social Media!
💰 Vaste All-in prijzen, Geen verrassingen achteraf.
👨‍👩‍👧‍👦 Je spreekt een brede Doelgroep aan bij het Huren van een Race Simulator.
📌 Op elke Locatie in Europa te leveren.
🏆 Veel Race Decoratie inbegrepen.
👍 Verhuur van Race Simulators: Meer dan 25 jaar ervaring.

cars and stars race simulator met 3 schermen fullsize auto

Extra bij het huren van een race simulator

Je wil dus een race simulator huren. Bij ons krijg je veel meer dan alleen een formule simulator. Bij elke simulator die je bij ons huurt, zit al wat race decoratie inbegrepen. Ook komt er standaard een begeleider mee en is het transport ook inclusief! Daarbij kan je natuurlijk nog extra’s boeken. Denk hierbij aan een professionele racevloer of meerdere schermen. Maar ook een BATAK of Autosport Quiz.

Ook kan je bij ons extra prijzen of bekers bestellen. Als de snelste coureur in de race simulator een ticket kan winnen naar de GP van Spa of Zandvoort, komen er zeker enkele fanatieke racers langs! De race gekte is al een tijdje bezig. Maar dit is helemaal losgebarsten na de succesvolle races op Zandvoort en de kampioenschappen van Max.

monocoque race simulator 3 schermen

Formule Race Decoratie

Met alleen het huren van een race simulator, is jouw evenement nog nét niet compleet. Hiervoor heb je ook race decoratie nodig. Zoals je op deze pagina kan zien, hebben wij een erg groot aanbod race decoratie. Elk jaar wordt dit aangevuld met originele onderdelen. Bijvoorbeeld gebruikte racebanden, waar het rubber nog net aanhangt. Of een voorvleugel die na een crash van een Formule 2 auto is afgevallen. Maar ook de leukste banners, spandoeken en vlaggen.

Zo decoreren wij elke locatie, groot of klein. Wij kunnen alles omtoveren tot een pitbox. Waan je even in de pitboxen van Zandvoort of Silverstone.

Formule 1 Pitbox Challenges op Circuit Zandvoort

Pitbox Challenges op Circuit Zandvoort

Zoek je nog een unieke locatie, om een evenement plaats te laten vinden? In samenwerking met Circuit Zandvoort, verzorgen wij de Pitbox Challenges. Denk hierbij aan Race Simulators in de pitbox of karten op de Paddock. Ook kunnen wij een quiz verzorgen of racebanden wisselen. In samenwerking met het circuit maken wij elk evenement uniek. Bekijk hier onze pagina op de website van Circuit Zandvoort.

Als voorbeeld: een deel van de groep gaat borrelen in de Dutch GP Lounge. Zij krijgen alvast een presentatie van Robert Doornbos. Een ander deel van de groep is aan het karten. En het derde deel van de groep is banden aan het wisselen op een Formule auto. Na afloop wordt er geruild van activiteit. Dit kan met veel opties aangevuld worden. Denk hierbij aan een rondleiding over het circuit. Of natuurlijk zelf rijden! Meer weten over onze race simulators op het circuit van Zandvoort? Neem contact met ons op. En samen met Circuit Zandvoort vullen wij jullie feest in.

f1 simulator huren

Grote en Bewegende Race Simulators

Voor een event moet je rekening houden met de grootte van een race simulator. Een Fullsize Formule auto is bijna 6 meter lang. Met een Halfsize kom je al wat makkelijker weg op bijvoorbeeld een beursstand. Dan heb je het aanzien van een Formule auto, maar is deze qua formaat makkelijk in te zetten.

Wat de laatste jaren een opmars heeft gemaakt zijn de bewegende race simulators. Dit is een complete beleving en natuurlijk hebben wij ook een bewegende race simulator. Deze simulator is nog leuker met een VR bril. Zo heb je voor een kleine locatie al de perfecte racing sim. Hetzelfde geldt voor Cockpits en Playseats. Deze zijn kleiner van formaat. Hierdoor kunnen er ook meerdere op één locatie worden neergezet. Bijvoorbeeld voor grote groepen fanatieke racers. Ook zijn er onze nieuwe Monocoques. Dit zijn originele cockpits waar echt mee geracet is! Conclusie; welke race simulator moet je huren? Wij hebben het in ieder geval in ons assortiment.

F1 Race Simulator huren

Nieuwe Race Simulator

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe race simulators. En met alleen zoeken, vonden wij niet de perfecte simulator. Dus hebben wij deze laten ontwikkelen. De ontwikkeling hiervan is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking met diverse partijen uit de racewereld. Er zijn veel race simulatoren op de markt. Maar deze onderscheidt zich doordat hij zowel optisch als technisch voor de ultieme racebeleving zorgt.

Deze unieke race simulator is nu dus te huur! Dat is pas een goede voorbereiding op de race van Zandvoort. Race met 3 schermen en het beste racestuur op de markt. Dit is dé race beleving op simrace gebied. Deze prachtige auto is helaas niet geschikt voor kinderen. Dus laat je informeren waar deze in te zetten is. 

race simulator als stadfeest

Complete Race Evenementen

Wij verzorgen complete race evenementen. Het betreft dus niet alleen de race simulator verhuur. Je kan bij ons ook een complete kartbaan huren. Al het nodige brengen wij mee. Wij hebben al vele feesten mogen organiseren met karts én race simulators. Karten door de bedrijfshal en racen in de race simulators. Daarbij mag het wisselen van racebanden op een auto natuurlijk niet ontbreken.

Een prachtige combinatie van 3 activiteiten is dan:

Karten op Locatie

Pitstop Challenge

Racing Room on Wheels

 

Geïnteresseerd geworden in één van onze vele race simulators?

Neem contact op

 

Veelgestelde vragen

🏎️ Wat is een race simulator?

Met een race simulator wordt de hardware en software bedoeld die wordt gebruikt om een echte autorace na te bootsen. Met zaken zoals racesturen, racepedalen en games kan er een echte autorace worden gesimuleerd, terwijl deze race plaatsvindt in een virtuele omgeving. Realistische variabelen zoals brandstofverbruik, bandenslijtage en schade kunnen worden in- of uitgeschakeld tijdens een race in de simulator.

🏎️ Welke race simulator moet ik kiezen?

Afhankelijk van je wensen en voorkeuren, kunnen verschillende race simulatoren worden gehuurd. Populair is een Formule simulator, waardoor het lijkt alsof je een echte race rijdt. Bovendien hebben deze simulators een opvallende uitstraling tijdens beurzen of evenementen, aangezien de simulators prachtige fullsize auto’s zijn. Verder vind je in ons assortiment vele verschillende race simulators. Op de meeste auto’s is ruimte voor eigen logo’s en bedrijfsreclame.

🏎️ Wat is inbegrepen bij een race simulator?

Wanneer je een race simulator bij ons huurt, is bijna alles inbegrepen. Uiteraard is de benodigde hardware en software zoals Tv-schermen, race decoratie, racegame, racestuur en pedalen bij de prijs inbegrepen. Verder regelen wij volledig de op- en afbouw en het transport binnen Nederland. Bovendien verzorgen wij de professionele begeleiding bij jou op je eigen locatie. Andere zaken zoals racevloeren en trofeeën zijn bij te boeken.