Soprema Grand Prix tour

Soprema Grand Prix tour

Gepubliceerd op 16 januari 2023.

Vanaf november 2022 tot februari 2023 is onze witte fullsize race-simulator geboekt voor een marketing-actie van Soprema Nederland. Soprema is een internationaal familiebedrijf dat innovatieve producten maakt op het gebied van waterdichting en isolatie voor de hele gebouwschil.
De ‘’Soprema Grand Prix’’ begon in november op de Daken & Zaken beurs in Gorinchem. Hier was onze fullsize race-simulator voor het eerst te zien voor publiek en voor Soprema medewerkers. Tijdens deze 3 dagen durende beurs konden bezoekers 3 ronden rijden op Circuit Zandvoort in de simulator en zijn/haar beste tijd neerzetten. De beste tijd ging door naar de finale, hierover later in dit artikel meer. Na deze beurs ging de simulator het hele land door langs 15 vestigingen van Soprema.

EIGEN BRANDING – SOPREMA NEDERLAND

De aanvraag was als volgt; wij zouden graag een opvallende, fullsize racesimulator willen huren met onze eigen branding er op. Kortom: een full-size wrap. We hebben nauw contact met onze vaste car-wrapper die al vele auto’s voor ons heeft gewrapt. Samen met de marketing afdeling van Soprema, onze car-wrapper en het team van Cars and Stars zijn we op een mooi ontwerp gekomen en zijn we het proces gestart van het wrappen.

15 VESTIGINGEN – SOPREMA GRAND PRIX

Na de beurs gingen we 15 Soprema vestigingen langs in 3 maanden. Bij elke vestiging stonden we 2 dagen. Tijdens deze 2 dagen konden klanten van Soprema die langskwamen een tijd neerzetten in de simulator. Wie de snelste rondetijd had gereden na de 2 dagen, was de winnaar van de vestiging! Deze klant kreeg een beker en een ticket voor de finale. Na 15 vestigingen hebben we dus 15 coureurs die strijden voor de winst in de finale van de Soprema Grand Prix.

We hebben de volgende vestigingen bezocht:Soprema vestiging Leeuwarden

November
Roermond 7-8 november  |  Heerlen 10-11 november 
Weert 15-16 november   |  Nijmegen 17-18 november 
Horst 21-22 november  |  Utrecht 28-29 november 

December
Rijswijk 1-2 december   |  Ridderkerk 8-9 december
Breda 12-13 december  |  Zwolle 15-16 december

Januari
Leeuwarden 5-6 januari  |  Groningen 9-10  januari 
Hengelo 12-13 januari  |  Arnhem 19-20 januari 
Amsterdam 26-27 januari 

DE FINALE 

De finale werd gereden op de Bouwbeurs. Van 5 tot 10 februari 2023 stond de Soprema-simulator in de Jaarbeurs Utrecht . Op de laatste dag van de beurs werd de finale gereden met de 15 snelste coureurs van alle vestigingen waar we gestaan hebben met de race-simulator. De snelste klant van deze finale won 2 tickets voor de Dutch Grand Prix in Zandvoort en de nummers 2 t/m 5 wonnen een €500 tegoed voor een rondje karten met al het personeel.

Samen met de marketing afdeling van Soprema hebben we deze actie tot een waar succes gemaakt. Het was een blikvanger op de beurzen en de klanten vonden het allemaal super om tussen het dakdekken in weer en wind even te kunnen racen in een Soprema race-simulator.

Wilt u nu ook voor uw bedrijf een compleet verzorgd, op maat gemaakte fullsize race-simulator huren voor een beurs, een opening of een ware ‘’Grand Prix’’? Vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact op via het contactformulier of bel naar: 053 20 65 010.

Zie onderstaand nog enkele foto’s van de Soprema Grand Prix tour!

Delen

Terug naar overzicht