F1 Fototainment

Origineel, uw eigen F1 Green Screen op uw event!

f1 green screen photobooth fototainmentFormule 1 heeft altijd al aantrekkingskracht gehad op ‘de hogere garde’. Zo zie je tijdens een race vaak celebrity’s langs het circuit staan. Of meerdere oliesjeiks in de pitbox van bepaalde teams. Om een echte VIP te zijn, lijkt het dat je met alleen geld al een heel eind komt. Maar mocht je dit er niet voor over hebben, daarvoor is onze F1 Green Screen! Door middel van een green screen en leuke actiefoto’s uit de Formule 1, lijkt het alsof u met uw vrienden / collega’s aanwezig bent! Hierdoor kunt u op het circuit van Monaco zijn, of in de pitbox van bijvoorbeeld Max Verstappen.

Hoe gaat het in zijn werk?

F1 Green Screen FototainmentEen professionele fotograaf bouwt een ‘F1 photobooth’ op. Hierbij wordt Formule 1 decoratie geleverd. Voor de aankleding er omheen, maar natuurlijk vooral zodat iedereen een Formule 1 outfit aanheeft! Petjes, jassen, volledige overalls of een champagnefles. En dat is nog maar het begin! Dit hele spektakel kan natuurlijk worden vergroot door middel van een Grid Girl.

Belangrijkste leuke punten van een F1 Green Screen

F1 Green ScreenDat het leuke entertainment voor de gasten is, dat zie je zo. Maar hier blinkt het Green Screen in uit:

  • Werkt aanstekelijk en de omstanders doen altijd fanatiek mee. 
  • Eigen logo’s op elke foto die gemaakt wordt.
  • Elke foto wordt meteen uitgeprint zodat iedereen zijn eigen foto meteen mee kan nemen!
  • Achtergrondfoto’s zijn eindeloos qua mogelijkheden. Dus altijd een passende en actuele achtergrond.
  • Werkt goed voor de teambuilding onder collega’s.
  • Veel F1 decoratie, kleding en accessoires voor unieke foto’s!

Wilt u ook een professionele fotograaf op uw evenement met een F1 Fototainment? Neem contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden!