Eigen Logo branding

Uw eigen logo op een F1 auto

F1 logo branding livery simulator

De Formule 1 heeft op dit moment 10 teams die ingeschreven staan bij het FIA Wereldkampioenschap F1. Zij hebben allen hun eigen F1 livery, eigen logo branding, verschillende sponsoren en ga zo maar door. Hier gaan miljarden in om en de teams hebben honderden man in dienst. Dit is natuurlijk voor bijna geen enkele constructeur, bedrijf of team te betalen. Maar bij Cars & Stars kan iedereen zijn eigen team creëren door middel van eigen F1 logo branding!

Hoe gaat F1 logo branding in zijn werk?

f1 logo branding bedrijf race simulator

Voor uw evenement wilt u snelheid creëren, een link leggen naar de Formule 1, of een wedstrijdelement invoeren door middel van een Grand Prix. En met uw eigen logo’s op een F1 sim, heeft u helemaal de eyecatcher op uw evenement. U stuurt de logo’s en/of teksten van uw bedrijf, stichting of vriendengroep op. En wij doen de rest! Zo heeft u uw eigen F1 team waar iedereen mee op de foto wil!

  • Leuke en herkenbare foto’s met medewerkers, gasten etc. Kan ook met professionele fotograaf!
  • Echte eyecatcher op een evenement.
  • Logo’s altijd zichtbaar voor omstanders en veel mogelijkheden qua tekst & grootte.
  • Uw logo op een F1 bolide, perfect voor de Social Media!
  • Met Grid Girls te boeken.

Mocht u verder nog vragen hebben over de F1 logo branding. Of bent u geïnteresseerd in een race simulator met uw eigen logo Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze pagina over het huren van een f1 race simulator.