F1 Race Simulator Huren

Professionele F1 sim huren

f1 race simulator

U wilt een F1 race simulator huren? Maar u weet niet waar u moet beginnen en waar u aan moet denken? Dan zit u bij Cars and Stars Events goed. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 30 verschillende F1 simulators. Deze zijn in verschillende groottes beschikbaar en het zijn replica’s van meerdere jaren Formule 1. Of u nou fan bent van Ferrari, Max Verstappen, Formule 1 of autosport in het algemeen. Met onze race simulators maakt u van elk evenement een succes!

De doelgroep voor een race simulator

f1 race simulator zandvoort

Onze race simulators zijn geschikt voor alle leeftijdscategorieën en lengtes. Jong, oud, lang, klein. De simulators zijn namelijk volledig verstelbaar. Zo kunnen onder andere de pedalen worden verplaatst. En voor de allerkleinsten is er natuurlijk de mogelijkheid om met het racestuur te remmen en gas te geven. In de Formule 1 zie je de coureurs bijna ‘onderuitgezakt liggen’, maar wel in een actieve houding! Dit is bij onze F1 replica’s exact nagebootst zodat u zich echt een coureur waant in een racewagen.  Ook is het mogelijk om uw eigen logo’s, tekst of slogan op de sim te plaatsen. Dit is ideaal voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of op een beursstand. 

Zo lijkt het voor de omstanders of u een eigen F1 raceteam heeft. Enkele van de simulators zijn ook geschikt voor een bandenwisselspel. Hierbij moet u met uw collega’s, vrienden of omstanders de banden op een F1 replica wisselen. Werkt erg motiverend voor een teambuilding of incentive!

Waarom een F1 race simulator huren?

F1 race simulator huren

  • Werkt als een echte eyecatcher en publiekstrekker op je beursstand.
  • Leuk wedstrijdelement voor op een bedrijfsuitje of personeelsfeest.
  • Door Max Verstappen is Formule 1 nog populairder geworden, dus je slaat nooit de plank mis.
  • Er zijn vele mogelijkheden zoals verschillende livery’s of een bandenwisselspel.
  • Met een halfsize simulator of cockpit en virtual reality, heb je het ultieme vermaak op bijvoorbeeld een kleine beursstand.
  • Wij hebben een grote hoeveelheid diverse Formule 1 decoratie.
  • Tot slot; wanneer iemand achter een racestuur kruipt in een echte F1 replica, komt bij elke man of vrouw het speelse kind weer naar boven.

Dit is slechts een kleine greep van wat er allemaal mogelijk is wanneer u een F1 race simulator wil huren. Wilt u toch nog meer weten? Neem dan contact met ons event team op of kijk verder rond op onze website voor alle mogelijkheden.

Naar aanbod race simulators.