Kantelsimulator

Gasten komen met de schrik vrij na deze “Crash”kantelsimulator huren

Het is een horror scenario voor velen… Rustig op een landweggetje rijden en zonder dat je er besef van hebt, lig je luttele seconden later met de auto op het dak. De meeste bestuurders schieten dan in de paniek modus. Daarom is het belangrijk dat men weet hoe om te gaan met zulke situaties. Hoe gaat de gordel nu nog los, waar is die oranje life-hammer, hoe kan ik deze auto verlaten? Om bewustwording te creëren, is daarom onze kantelsimulator in te zetten op ieder evenement!

Deze kantelsimulator draait 180 graden om zijn as. Dat wil zeggen; de auto staat op zijn kop. Bij diegene die er op dat moment in zit, staat de wereld ook even op zijn kop. Want het lijkt als buitenstaander een eitje, maar dit is niet iets wat je mee wil maken tijdens een normaal autoritje. Daarom is het leerzaam én leuk om dit een keer te doen tijdens een simulatie.

Waarom een kantelsimulator?ongevallen simulator huren crashtest

Zoals gezegd is deze simulatie voor iedereen (ouder dan 16), goed om eens mee te maken. Maar dan natuurlijk in een veilige omgeving. Er is namelijk logischerwijs aardig wat gebrek aan kennis bij bestuurders. Daarom loodst onze professionele instructeur de ‘gecrashte bestuurder’ in alle rust door deze situatie. Wat te doen en wat niet te doen? Veiligheid boven alles en daarom gaat alles stap voor stap. 

Deze professionele kantelsimulator kan op elke locatie worden geplaatst en is op elk evenement in te zetten als leerzaam entertainment. Voor zowel de omstanders als de deelnemers is het interessant om mee te maken.

Meer info over het huren van deze simulator? Vraag het ons evenementen team!