Muziekartiesten tributes bands

Allround Zangeres Ruth

Allround Zangeres Ruth

Ruth Galura treedt op in en buiten Nederland, gaat naar België en Duitsland voor speciale evenementen, concerten, feesten en zakelijke bijeenkomsten. De meest gezongen James Bond-themaliedjes zijn No Time To Die (Billie Eillish), Skyfall (Adele), For Your Eyes only ( Sheena Easton), Nobody Does it Better (Carly Simon) en Moonraker (Shirley Bassey).

De liefde voor muziek begon voor Ruth door mee te doen aan wedstrijden op school en te spelen met live bands sinds haar tienerjaren.  Na het behalen van haar universitaire graad in Biologie, begon ze op te treden in Manila en Dubai met de Tender Touch Band. Daarna vervolgde ze haar carriere bij de Soundwaves Band, vertegenwoordigd door de meest opvallende muziekagent in het Midden- Oosten, Gatchalian Enterprises. De Soundwaves traden zeven jaar lang dagelijks op in 5-sterrenhotels, restaurants, pubs en pretparken in Dubai, Abu Dhabi, Koeweit, Egypte, Jemen en Brunei. Momenteel treed Ruth op in Nederland, Duitsland en België als allround solo-zangeres voor feesten, bruiloften, concerten en bedrijfsevenementen. Haar optredens omvatten acts van Shirley  Bassey, Lady Gaga, Madonna, Jennifer Lopez, Whitney Houston, Sheena Easton en themas voor James Bond films of Motown.

Luister en ervaar Ruth live. Zij neemt u mee in een perfecte Bond sfeer met galajurk zoals u van een Bond-girl mag verwachten.

Vier het met een James Bond themafeest!

Ruth zorgt voor een heel gezellig, avondvullend programma met een zeer uitgebreid repertoire. Van Nederlands-, Spaans- tot Engelstalig, voor elk wat wils! Zij creëert een vrolijke sfeer die uitnodigt te gaan dansen en maximaal te genieten. Tijdens haar optreden is er een gezellige interactie met het publiek. Echt professionele entertainment om nooit meer te vergeten! Voordat zij optreedt informeert ze over de leeftijdscategorieën van de gasten, eventuele bruidspaar/jarige op het feest, wat voor soort feest etc. Zo wordt het optreden volledig op maat gemaakt. Ze heeft dan ook honderden nummers in haar repertoire, deze variëren van nummers uit de 50’s tot en met de huidige hits!

 

Delen

Terug naar overzicht

Galerij