Daniel Craig – James Bond 1

Daniel Craig – James Bond 1

Daniel Craig  – “My name is Bond, James Bond!” Met onze dubbelgangers in het thema 007 krijgt u wel heel veel bekijks! Daniel Craig is natuurlijk niet alleen maar bekend om zijn James Bond rollen. Maar sinds hij in 2005 hiervoor gevraagd is, is James Bond het eerste waar je aan denkt bij Daniel Craig. Vooral als onze James Bond lookalike een smoking aanheeft! James bond, oftewel 007, gaat al terug tot 1953. Toen werd dit personage gecreëerd. Sindsdien is er veel gebeurd en hebben vele acteurs deze rol mogen spelen. Roger Moore is koploper, hij is 7 keer in de rol van James Bond gedoken. Hierna volgt Sean Connery met 6 maal. De allerlaatste Bond-film van Daniel Craig is “No Time to Die”. Maar toch blijft deze Daniel Craig lookalike overal populair! 

Daniel Craig – James Bond Lookalike:

Sinds enkele jaren is deze lookalike professioneel onderweg als 007 en laat vele vrouwenharten sneller kloppen met zijn looks en charme. De hype rond Spectre in 2015 zorgt ervoor dat hij helemaal weinig meer thuis te vinden is. Met zijn strakke pakken, perfect lijkende uiterlijk, het juiste accent en bewegingen, is hij de perfecte Bond! Hij is aanwezig als walking act, voor fotoshoots, handtekeningen, interviews, presentaties enz. Vaak wordt hij ingezet bij gala’s, 007– of filmthema’s, premières, openingen, prijsuitreikingen enz. Erg goede James Bond lookalike waarmee wij al vele events tot een succes hebben kunnen brengen. En zeker een dubbelganger waar vele hoofden voor om zullen draaien!!

Voor de complete Bond-Party, zijn de volgende extra acts bij te boeken:

Een hele unieke combinatie van dubbelgangers, waarmee u vele gasten zult verrassen. De James Bond lookalike is zelfs te combineren met onze Race Simulators. James Bond is natuurlijk voor eeuwig verbonden met zijn Aston Martin.

Meer info over deze lookalike van Daniel Craig? Neem eens contact op met ons evenementen team!

 

Delen

Terug naar overzicht