Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Jarno Opmeer

Jarno Opmeer

Hij is geen onbekende in de racewereld, als vierjarige begon hij al met karten, en op jonge leeftijd haalde hij al vele titels binnen in de karts en de Formule 4. Hij won drie keer het Nederlands Karting kampioenschap en nam deel aan de Formule 4 en de Formule Renault 2.0 voordat hij in 2019 zijn debuut maakte in Esports.

Op het moment is Jarno één van de succesvolste simracers ter wereld. In 2020 werd hij zelfs Esports World Champion, waarna hij zijn debuut maakte bij het echte Formule 1 team van Mercedes als Esport rijder. Naast het rijden in het F1 Esports wereldkampioenschap, heeft Jarno een erg succesvol YouTube kanaal waar hij verschillende filmpjes plaatst over het virtuele racen.”

Jarno Opmeer inhuren voor een evenement

Een hele originele en professionele aanvulling op onze MC auto is de: WK E-SPORTS WORKSHOP met Jarno Opmeer. Hij is dus wereldkampioen E-sports en leert u alle professionele kneepjes van het “race simulatie vak”. Volop tips and tricks van een deskundige! Met deze Race Simulatie workshop laat je de gasten leren hoe ze moeten simracen. Daarna kan iedereen het natuurlijk daadwerkelijk laten zien in onze race simulators. Tevens zal hij, indien gewenst, het event vermelden op zijn You Tube kanalen (extra merk exposure)

Delen

Terug naar overzicht

Galerij