Mr. Bean

Mr. Bean

Mr. Bean op bezoek krijgen. Nee,dat doe je zelfs je grootste vijand toch niet aan.. Maar uw familie, vrienden of collega’s toch wel? Dit fictieve personage staat natuurlijk bekend om zijn afleveringen/sketches in de televisieserie Mr. Bean, en er was ook een animatieserie. Hierin werd niet gepraat, slechts wat onverstaanbaar gebrabbel. Voor menigeen altijd leuk om tussendoor even te kijken, zo zag u deze sketches ook vaak voorbij komen in het vliegtuig. Altijd makkelijk om te kijken zo zonder geluid, onze Mr. Bean lookalike is ook altijd makkelijk! Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. 

Mr. Bean Lookalike act:

Met onze Mr. Bean lookalike haalt u zichzelf heel wat op de hals! Onhandige en egoïstische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean. Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Teddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier Hij opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten op de beurs. Dit alles op gepaste… maar vooral aangepaste wijze! In 2001 won hij met de Henny Huisman Soundmixshow een finaleplaats. En in 2007 werd hij door Veronica Magazine uitgeroepen tot beste dubbelganger van Rowan Atkinson. Met creaties van deze Britse raskomiek deed deze imitator in het land daarna nog vaak promotie-activiteiten voor Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum. Al met al een hele professionele, vrolijke en flexibele live show, met actieve deelname van het publiek.

Meer info over deze vrolijke imitator? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op. Of kijk alvast onderstaande video voor een impressie!

Delen

Terug naar overzicht