Jack Sparrow 2

Jack Sparrow 2

De wereldberoemde Captain Jack Sparrow uit de filmkaskrakers Pirates of the Caribbean. De grappige, vriendelijke, good-looking en vooral ontzettend goede acteur is de perfecte lookalike voor op jouw bedrijfsfeest, themafeest, opening of feestavond! Deze Jack Sparrow lookalike zit vanaf moment 1 in zijn rol, komt ook altijd volledig aangekleed en al naar het event en is dus gelijk ready to go. Enig nadeel: wel vaak onder de invloed van rum 😉

Jack Sparrow Lookalike act:

Een erg opvallende act voor groot en klein, man of vrouw. Compleet uit te breiden met andere piraten, Pirate girls, decoratie en entertainment etc. Ook samen met onze professionele Captain Teague lookalike te boeken voor de echte Pirates of the Caribbean flair.

Als aankleding van uw evenement hebben wij ook het passende decoratiemateriaal. Vraag ons naar de vele mogelijkheden of uitbreidingen van uw Pirates of the Caribbean feest. Maar niet alleen voor uw ‘piratenfeest’! Deze Jack Sparrow lookalike is ook in te zetten bij bijvoorbeeld uw Hollywood themafeest. En zo zijn er nog oneindig veel mogelijkheden!

Wilt u meer info over deze lookalike? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op!

Delen

Terug naar overzicht