Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Captain Teague

Captain Teague

Captain Teague was eens een van de meest beruchte en gevreesde piraten in het Caribisch gebied, de vader van Jack Sparrow in de film serie “Pirates of the Caribbean”. Een legendarische piraat, inmiddels met pensioen, met zijn eigen recht, immers “Keeper of the Code”, het oude piratenwetboek. Met deze Captain Teague lookalike haalt u dus aardig wat op uw evenement!

Captain Teague Lookalike act:

Onze Captain Teague is een echte “Captain”, heeft geen last van zeeziekte en heeft ook veel ervaring met kinderen. Hij verschijnt in zijn zeer herkenbare kledingstijl. Bijvoorbeeld op bedrijfsfeesten, beurzen, openingen, maritieme evenementen, tentoonstellingen, verjaardagsfeesten etc. Natuurlijk ook een aanrader voor uw volgende rode loper evenement, fotoshootings met gasten, voor marketingdoeleinden of als special guest op uw themafeest.

Samen met onze professionele Jack Sparrow lookalike heeft u de echte “Pirates of the Carribean”-flair. Als aankleding van uw evenement hebben wij ook het passende decoratiemateriaal. Vraag ons naar de vele mogelijkheden of uitbreidingen van uw “Pirates of the Carribean feest”.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij