Verstappen zorgt voor volle kartbanen

Verstappen zorgt voor volle kartbanen

Gepubliceerd op 22 juni 2018.

zelf rijden karten op locatie

Max Verstappen, nog maar 20 jaar jong en reist nu al de hele wereld af en is een sensatie in de Formule 1. Kenners zeggen dat hij alle kenmerken laat zien van een Ayrton Senna of een Michael Schumacher. Alsof dat al niet genoeg eer is; op sociale media wordt hij zelfs ‘de Mozart’ van de Formule 1 genoemd. Mozart schreef zijn eerste symfonieën toen hij zestien was, de leeftijd waarop Verstappen zijn eerste F1-contract bij Toro Rosso tekende.

Nog voordat Max zijn eerste stappen kon zetten, was hij al op de kartbaan te vinden. Toen hij groot genoeg was om zelf achter het stuur van een kart plaats te nemen, bleek al snel dat hij het racetalent van zijn ouders (ex-Formule-1-coureur Jos Verstappen en ex-kartcoureur Sophie Kumpen) had geërfd. Max is nu al een groot idool voor vele fans en het is hem gegund. De carrière die hij nu al heeft opgebouwd is een droom voor velen. Misschien denkt u nou dat er stiekem ook een Max Verstappen in u schuilt? En dat u ook prima zou kunnen meedraaien op de Grand Prix? Maar wilt u toch eerst nog even oefenen? Dat kan!

Cars and Stars brengt de kartbaan zelf naar u toe! Ideaal voor op uw evenement: personeelsfeesten, bedrijfsopeningen, open dagen, braderieën, incentives, dorpsfeesten etc. Gewoonweg overal waar u wat meer actie en spektakel wilt hebben! Wij verzorgen een complete kartsensatie voor volwassenen en/of kinderen op elke gewenste locatie!

Alle benodigdheden brengen we mee.

  • 10 karts (waarvan 8 continu berijdbaar)
  • Baanpersoneel (monteurs)
  • Brandstof voor de karts
  • Reparatie materiaal
  • Vlaggen voor de signalering m.b.t. de veiligheid
  • Helmen en overalls voor de coureurs
  • Pionnen

Om het F1 spektakel compleet te maken, zijn volgende extra acts bij te boeken :

Naast karts beschikt Cars and Stars ook over een zeer ruim assortiment van diverse racesimulatoren. Uniek is ook dat wij altijd de sidepod bovenop vrij laten voor uw eigen bedrijfsreclame. Elke gast die instapt ziet dus meteen uw eigen bedrijfslogo, hierdoor ontstaat het effect van een eigen F1 race simulator! Wat een goede eyecatcher! En zelfs achteraf kunt nog veel exposure ervaren! Bijvoorbeeld wanneer de rijders worden gefotografeerd en deze foto’s met uw logo later op social media zijn terug te vinden. Een uniek marketing concept wat zorgt voor veel aandacht. Plezier, spanning en competitie staan centraal. Ronkende motoren en gierende banden trekken ieders aandacht en zullen zowel de rijders als het publiek rijkelijk vermaken.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met het Cars and Stars event-team.

Delen

Terug naar overzicht