Rode Loper Red Carpet Stars hollywood

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel is in Duitsland geboren. Hij debuteerde in 2007. Met Red Bull werd hij 4 keer wereldkampioen en sinds 2015 zit hij bij Ferrari. In Nederland wordt het ook steeds populairder, dit is voornamelijk te danken aan Max. Maar hij is niet de enige populaire coureur. Deze Sebastian Vettel lookalike wordt ook dagelijks overal herkend en aangesproken!

De vraag naar dubbelgangers van bekende coureurs is groot. Denk hierbij aan Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en natuurlijk Max Verstappen. Wij werken uitsluitend samen met lookalikes, die een perfecte gelijkenis hebben met het origineel. De looks, outfit en uitstraling moeten identiek zijn. Net als deze Sebastian Vettel lookalike. Wij zijn daarom een exclusieve samenwerking aangegaan met deze lookalike van 4-voudig Wereldkampioen Sebastian Vettel. Het uitdelen van handtekeningen en op de foto gaan is hem ook niet vreemd. Leeftijd, gewicht, lengte, uitstraling en houding zijn identiek!

Sebastian Vettel lookalike act:

Deze dubbelganger van Sebastian Vettel is vanaf nu inzetbaar bij foto shoots voor bijvoorbeeld reclame. Maar ook als surprise guest op bedrijfsfeesten, prijs uitreikingen, speeches en product presentaties. Of als special guest op race events! Deze Sebastian Vettel lookalike is ook de ideale begeleider bij een race simulator. Vooral bij de rode race simulator, waarbij het plaatje compleet is. Hierbij kunnen gasten zelf racen in een unieke race simulator, waarbij natuurlijk een foto gemaakt kan worden met ‘Vettel’. Of als begeleider bij een banden wisselspel met aansluitende prijs uitreiking voor het snelste team. Ook heel opvallend met onze stijlvolle Grid Girls!

Vraag ons naar de vele mogelijkheden, laat u verrassen door zijn gelijkenis.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons event team op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij