f1 race simulator deventer

Mogelijkheden race simulator

Wat is er mogelijk met alle replica’s en race simulators?

Als u in ons aanbod ‘race simulator’, ‘cockpit’, ‘fullsize’ enzovoort ziet staan. Vraagt u zich natuurlijk af wat er allemaal mogelijk is met deze wagens. Nou; de mogelijkheden zijn eindeloos! We kunnen een bandenwisselspel voor u organiseren op bijvoorbeeld deze replica. Dat is slechts een voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is. Dit zullen we allemaal gaan uitlichten.

De Race Simulator 

f1 race simulator zandvoortNatuurlijk zijn de cockpits, halfsize en fullsize modellen geschikt voor een race simulatie. Bij deze complete race simulatie, staat er een begeleider naast de race simulator en kan de gast racen. De begeleider legt alles uit en houdt de snelste tijd bij. Zo kan er aan het eind van de dag een prijsuitreiking plaatsvinden voor de snelste van de dag! Elke race simulator die geschikt is voor een race sim, zit als een echte racestoel. Alleen heeft deze ook nog eens de uitstraling van een echte racing car! De race simulatie is een echte trekpleister voor langslopende gasten, klanten, bezoekers en alle fans van Max Verstappen. Zo heeft u een dagvullend programma vol entertainment!

Het Bandenwisselspel 

cars and stars race simulator ziggoEnkele van onze race simulators zijn geschikt voor een bandenwisselspel. Bij deze actieve vorm van entertainment komt er teambuilding bij kijken. Werkt altijd goed op een incentive, bedrijfsuitje of personeelsfeest! Deze pitstop game werkt dus zeer motiverend en is op meerdere evenementen goed in te zetten! Met actieve inzet van onze begeleiders en het gebruik van officiële slagmoersleutels, is dit een echte publiekstrekker! Het lijkt gemakkelijk. Maar hier ziet u dat Robert Doornbos en Tom Coronel ook nog moeite hadden met ons spel! Als u meer wilt weten over onze pitstopgame, neem contact op of lees verder op onze Bandenwisselspel pagina!

Showcar race simulator f1 sim evenement

Alle professionele Replica’s zijn geschikt als showcar! Werkt als een echte eyecatcher wanneer u uw eigen logo’s op de race simulator laat plaatsen! Zo heeft u een eyecatcher op uw beursstand of evenement zonder dat u er naar om hoeft te kijken! Laat uw klanten, bezoekers of gasten er mee op de foto gaan en zo komt uw bedrijfslogo vaak in beeld. Perfect voor uw Social Media! Eventueel wat racegeluiden er omheen en iedereen waant zich in een pitbox. Dit kan met nog meer entertainment gebracht worden, door onze grid girls uw klanten aan te laten sporen om op de foto te gaan! Zo is er van een stilstaande showcar nog actief entertainment te maken!

Virtual Reality

VR RacingVR Racing is toch wel de ‘Real Driving Experience’. Al onze raceauto’s zitten perfect als racestoel. En met een VR-bril op, zijn alle sim replica’s dus uitermate geschikt. We hebben meerdere VR-brillen en software tot onze beschikking. Het blijft voor een evenement uiteindelijk wel opvallender wanneer u met een echte replica auto staat. Dit kunt u natuurlijk ook combineren met Virtual Reality! Maak gebruik van één van onze vele mogelijkheden om in een virtuele wereld te racen, u zal versteld staan wat er allemaal mogelijk is!

De Aankleding op uw event!f1 deco

Met een race simulator op uw evenement maakt u altijd indruk, maar de locatie er omheen is minstens zo belangrijk. Een race evenement is natuurlijk niet compleet zonder aankleding! Wanneer u een race simulator huurt, zullen wij er voor zorgen dat de locatie ook het thema uitstraalt! Altijd aangepast aan uw wensen en aan de locatie. Zo valt uw evenement op en wordt het een echt beleving. Echte banden met velgen, gave banners met oude helden of een originele pitvloer. En ga zo maar door! Bekijk het op onze Decoverhuur pagina voor alle mogelijkheden!

Zo hebben wij de meest gangbare voorbeelden uitgelicht. Bent u geïnteresseerd, of zijn er nog vragen? Neem contact op met ons event team en wij helpen u graag verder!

Naar aanbod race simulators.