max ziggo f1

Ziggo Formule 1 Café : bandenwisselspel Tom Coronel Robert Doornbos

Ziggo Formule 1 Café : bandenwisselspel Tom Coronel Robert Doornbos

Gepubliceerd op 2 mei 2018.

cars and stars race simulator ziggo

Na de desastreus verlopen pitstops van het team van Haas F1 in Australië, hebben wij in samenwerking met Ziggo een bandenwisselspel georganiseerd. Het was een vreemd moment van het F1-team en er is al veel over geschreven. Dus wilden ze bij Ziggo (en wij ook) eens zien of het in de praktijk zo moeilijk is, dat banden wisselen. En met wie kan je dat beter testen dan met (oud)-coureurs Doornbos en Coronel? Dan weet je helemaal zeker dat er een wedstrijdelement bij komt kijken.

Banden wisselen in het F1 café

Team Cars & Stars heeft een F1 race pitstopgame ter beschikking gesteld zodat het in de studio van het Ziggo Formule 1 Café kon plaatsvinden. Dit bandenwisselspel is op meerdere fullsize F1-replica’s en showcars uit te voeren. Maar naar het Ziggo F1 café namen wij onze blauwe F1 simulator mee. Inclusief officiële slagmoersleutels, banden, pitvloer, Formule 1 decoratiemateriaal etc!

Kan jij het beter met je collega’s of vrienden? Wil je een bedrijfsuitje of teambuilding organiseren? Cars and Stars Events is gespecialiseerd in F1 events op elk gewenste locatie. Door middel van F1-racesimulators, pitstopgames, karten op locatie en meer wordt F1 dichter bij de F1- en Max Verstappen fans gebracht. En daarbij worden onze F1 events nog steeds begeleidt door gridgirls voor de juiste begeleiding van je evenement en spetterende prijsuitreikingen.

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor deze sensationele, gezellige en uitdagende pitstopgame!

Wij bedanken Ziggo, Rob Kamphues, Tom Coronel, Robert Doornbos, South Fields productiemaatschappij, alle gasten en de rest van het Ziggo Formule 1 team voor de fijne samenwerking.

Delen

Terug naar overzicht