tribute night themafeest

Tribute Night

Tribute Night

Samen met Cars and Stars een spectaculaire Tribute Night! Artiesten komen en gaan. Of ze nou overlijden, geen stem meer hebben of het fysiek niet meer aan kunnen. Het is altijd jammer wanneer een favoriete artiest niet meer op de bühne staat. Maar dan zijn er altijd nog de tribute shows! Deze imitators brengen elke band, zanger of zangeres weer tot leven op het podium. En wat is er nou mooier dan een avondvullend programma met alleen maar tributes aan de aller besten van weleer?!

Tribute Night

Het mooie van een tribute night, is dat de hele avond variërend kan zijn qua muziekstijl. Enkele tribute shows van de rasartiesten die jammer genoeg nooit meer op het podium kunnen staan; Freddie Mercury, George Michael, Prince en Michael Jackson. Maar een tribute hoeft niet per se een imitatie van een act van ‘vroeger’ te zijn. Wat te denken van; Rihanna, Britney Spears, Katy Perry of Helene Fischer?! Zo heeft u wel heel verschillende artiesten op uw podium staan. Voor ieder wat wils! Voor alle Tribute-Acts in ons aanbod, neem hier een kijkje.

Maar niet alleen de tribute acts kunnen wij voor u regelen, ook de volledige aankleding, catering en alles wat er bij komt kijken. Voor al die extra’s, kunt u een kijkje nemen op onze pagina Extra’s voor Themafeesten!

Voor meer info kunt u altijd informeren bij ons Event Team. 

Delen

Terug naar overzicht