Muziekartiesten tributes bands

Helene Fischer by Caro

Helene Fischer by Caro

Caro; dé heetste Helene Fischer Double! De enige Helene Fischer Double welke ook aan de Playa de Palma op Mallorca te vinden is. Caro is één van de meest geboekte live zingende Helene Fischer Double. Net zoals Helene Fischer zelf is CARO een geschoolde zangeres met afgeronde muziekstudie. Niet alleen de zang, maar ook haar Power-Show met de beste Helene Fischer hits en haar fantastische uitstraling zijn de basis voor succes bij al haar optredens.

Of het nu groot, klein, feesttent of privé feesten zijn, Caro zorgt met haar uitstraling ervoor dat elk publiek zal worden betoverd . ‘Atemlos’, ‘Phänomen’ en ‘Fieber’ zijn zowaar de grote Helene Fischer hits welke gegarandeerd zorgen voor Stimmung en een gelukkig publiek en dus organisatie. 100% LIVE: geen lipsynchronisatie!

Helene Fischer is door haar uitstraling, looks en bekende hits momenteel de absolute koningin van de Duitse Schlager. De hits als Atemlos, Mitten im Paradies en Fehlerfrei worden op elk feest meegezongen! En dan voornamelijk een Schlagerfeest, Oktoberfest, Apresski-party en Duitse feesten! Ook met deze Helene Fischer dubbelgangster!

Helene Fischer dubbelgangster act:

Wij werken samen met een aantal professionele Duitse look- and soundalikes. Deze top zangeressen brengen jouw publiek en feestgangers in “Atemlose Begeisterung” en laten het dak eraf gaan. Eventueel kan het Helene Fischer repertoire ook verlengd worden met andere bekende Duitse nummers.

Uitbreiding mogelijk met dansers/danseressen.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons eventteam op.

Delen

Terug naar overzicht

Galerij