Muziekartiesten tributes bands

Helene Fischer by Sara

Helene Fischer by Sara

Helene Fischer is door haar uitstraling, looks en bekende hits momenteel de absolute koningin van de Duitse Schlager. De hits als Atemlos, Mitten im Paradies en Fehlerfrei worden op elk feest meegezongen! En dan voornamelijk een Schlagerfeest, Oktoberfest, Apresski-party en Duitse feesten! Ook met deze Helene Fischer lookalike! Voor het boeken van een Helene Fischer dubbelganger hoeft u niet verder te zoeken, zij is een succes op ieder event! 

Helene Fischer lookalike act:

Wij werken samen met een aantal professionele Duitse lookalikes and soundalikes. Deze top zangeressen brengen uw publiek en feestgangers in “Atemlose Begeisterung” en laten het dak eraf gaan. Deze Helene Fischer lookalike is een allround zangeres, ze is zelfs bezig om haar veld uit te breiden tot opera zangeres! Al met al een groots repertoire en een dijk van een stem! Eventueel kan het Helene Fischer repertoire ook verlengd worden met andere bekende Duitse nummers. De show wordt dus volledig naar wens aangepast en zo heeft u een eigen Oktoberfest met deze imitator!

Zelfs de outfits zijn hetzelfde als die van Helene Fischer zelf. Een denderend optreden waarmee zij de hele zaal omver blaast!

Overige Helene Fischer acts:

Ook is er natuurlijk uitbreiding mogelijk met dansers/danseressen en decoratie!

Meer info over het boeken van deze dubbelganger? Neem contact met ons eventteam op! Of bekijk alvast onderstaande video’s.

Delen

Terug naar overzicht