Oktoberfest

Oktoberfest

Bekijk hier ons Oktoberfest aanbod!

Servus, Gruezi und Hallo & Ein Prosit der Gemütlichkeit

Met deze woorden wordt elk jaar weer in September het grootse Oktoberfest in o.a. München geopend. Een écht Oktoberfest thema feest; lange tafels met feestende mensen. En natuurlijk allemaal in spannende Dirndl’s en Lederhosen! De hele avond door met grote pullen bier in de hand samen de feesttenten laten beven. Zo hoort een bierfeest gevierd te worden!

Maar waarom zouden wij allemaal naar Duitsland moeten afreizen om zo te kunnen feesten? Dat kunnen we in Nederland toch ook! Cars and Stars Events heeft in de laatste jaren een compleet thema Oktoberfest voor elke locatie of budget ontwikkeld. Wij werken al lange tijd samen met vaste acts. Vele artiesten, bands, feest-dj’s en natuurlijk de Oktoberfest decoratie mogelijkheden. Onze eigen Miss Dirndl’s zijn professionele Duitse zangeressen in Dirndl die met hun feestrepertoire over de tafels gaan.
Daarbij hebben wij de beste look- en soundalikes van Helene Fischer die een wervelende 100%-liveshow geven. Zij zingen allen natuurlijk de grote hits van deze Duitse top artieste. (zoals Atemlos, Mitten im Paradies, Ich will immer)

Maar natuurlijk hebben wij ook onze Oktoberfest zangers, oftewel “Buben” op het podium. Compleet met Lederhosen, accordeons, trompetten en veel Alpen-power. We hebben hierbij eigen vaste bands in diverse samenstellingen van 2 tot 20 personen. Maar vaak kan een powerduo, zoals onze Gaudi Buben of Gipfel Power vol overtuiging de juiste stemming brengen! Zo creëer je in elke tent het echte Tiroler sfeertje. Bekijk op deze pagina eens enkele oktoberfeest artiesten in ons aanbod!

Mogelijkheden op uw eigen Oktoberfest thema feest

Ook kan het programma van uw Oktoberfeest verder worden uitgebreid met Après-ski DJ’s, Feestzangers en danseressen op tafels en op de bühne. Maar ook de bekende Duitse originele Schlager zangers uit verleden en heden. Iedereen kan toch de hits van artiesten als Dennie Christian, Heino, Gaby Baginsky, Andrea Berg en Helène Fischer meezingen. De hits Rosamunde, Du hast mich 1000x betrogen, Einen Stern, knallrotes Gummiboot en Schatzi schenk mir Dein Foto.

Voordelen van het boeken van een Oktoberfest thema bij Cars and Stars

  • Vele soorten Oktoberfest bands, duo’s, zangers en zangeressen in ons aanbod.
  • Wij hebben vele jaren ervaring met het organiseren van Oktoberfeesten.
  • De decoratie voor het aankleden van uw event.
  • Wij denken van begin tot eind mee met de invulling van uw feest.
  • Wij regelen alles! Van tent tot catering en de artiesten.

Uitbreiding mogelijk met feestzangers, decoratiemateriaal, danseressen/dansers en nog veel meer. Maar ook om de feesttenten, catering, licht en geluid hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor. Het dak gaat er af en feeststemming is verzekerd op dit Tiroler feest! Bekijk ook onze extra’s voor themafeesten alvast! Laat uw artiesten met een Trabant het podium oprijden of wat te denken van de vele Foodtrucks. Uw Oktoberfest thema wordt gegarandeerd een succes!

Dus… Lederhosen en Dirndl aan en, Eins, Zwei, Saufen!

 

Delen

Terug naar overzicht