Autosport

Autosport

Alle snelheid op een stokje

Voor Cars and Stars is een Formule Race Themafeest organiseren natuurlijk de ideale combinatie. Stars vanuit de race wereld, aangevuld door onze Cars afdeling met vele race simulators, race decoratie en entertainment. De racewereld staat voor snelheid, en daardoor zijn er vele evenementen te bedenken waar een autosport themafeest bij past. Zijn de kassajuffrouwen sneller dan de race monteurs? Maar de racewereld staat ook symbool voor innovatie, teambuilding en luxe. Met dit themafeest kan je dus vele kanten op. Dus samenvattend; een Themafeest Autosport regelen? Dan zijn wij van de partij!

Wat houdt een Autosport Themafeest in?

Het Stars gedeelte zal zorgen voor de look a likes die scheurend uw evenement doorkomen. Hamilton komt als verrassing van achter een doek. En The Stig scheurt anoniem zijn rondjes om uw tent, terwijl de Grid Girls toekijken. Dit hele gebeuren wordt vloeiend aan elkaar gepraat door 1 van onze Race presentatoren. Alle Autosport decoratie wordt verzorgd voor de ultieme beleving.

Het Cars gedeelte kan zorgen voor vele Showcars, Race Simulators en eventueel een Ferrari en/of Lamborghini om zelf te rijden! Als u nog energie over heeft, kunt u zelf eens ervaren hoe zwaar de monteurs het hebben tijdens een bandenwissel van een Formule race auto. Deze Pitstop Challenge gaat gegarandeerd fanatiek! En dat is nog maar een voorbeeld van hoe een autosport themafeest kan verlopen. Maar natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden om een evenement uit te breiden. Neem daarvoor eens een kijkje op onze pagina Extra’s voor Themafeesten!

Race Simulators

Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons eventteam op en kom zelf op pole position!

Delen

Terug naar overzicht