f1 race simulator huren

Simulator Huren

Professionele Simulator hurenf1 race simulator huren

Je wil een unieke simulator huren, maar je weet niet of je moet kiezen voor een kleine racestoel of een grote replica? Bij ons kun je kiezen uit meer dan 30 verschillende simulators! Deze zijn in meerdere groottes beschikbaar en zo voor elke locatie geschikt. Wij hebben altijd de perfecte race simulator. En wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Zoals gezegd kun je bij ons een Fullsize auto boeken. Maar ook een halve racewagen, een cockpit, racing seat of zelfs een bewegende simulator. Dit alles kan op locatie geplaatst worden, binnen of buiten. Ook is onze Racing Room on Wheels ideaal voor een buiten locatie.

Direct een Simulator Huren 🏎️

 

De doelgroep voor een simulatornieuwste f1 race simulator mercedes

Onze race simulators zijn geschikt voor alle leeftijden. Maar ook voor alle lengtes. De simulators zijn namelijk volledig verstelbaar. Zo kunnen onder andere de pedalen worden verplaatst. En voor de kleinsten is er de mogelijkheid om met het racestuur te remmen en gas te geven.

Dus eigenlijk kan er gezegd worden dat er geen specifieke doelgroep is voor race simulators. Want het is geschikt voor volwassenen, kids, pubers, gepensioneerden, mannen, vrouwen… Wie niet? Kortom; met onze race simulators maak je van elk evenement een succes! Daarom staan wij ook vaak op het Circuit van Zandvoort, zoals hier is te zien.F1 Mclaren Mercedes in Zandvoort Pitbox

Ook is het mogelijk om jouw eigen logo’s, tekst of slogan op de sim te plaatsen. Dit is ideaal voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of op een beursstand. Zo lijkt het alsof je een eigen raceteam hebt. Enkele van de simulators zijn ook geschikt voor een Banden Wisselspel. Hierbij moet je met jouw collega’s, gasten of omstanders de banden op een race auto wisselen. Dit werkt erg motiverend voor een teambuilding of incentive!

Waarom een Race Simulator huren?Playseat race simulators huren

  • Het werkt als een publiekstrekker
  • Leuk wedstrijdelement voor op een bedrijfsuitje of personeelsfeest.
  • Door Max Verstappen is de motorsport in Nederland erg populair geworden.
  • Wij werken met vaste all-inclusive prijzen, dus geen verrassingen achteraf.
  • Met een Halfsize sim, cockpit of bewegende racestoel, heb je al met weinig ruimte vermaak op bijvoorbeeld een kleine beursstand.
  • Het eigen bedrijfslogo op onze Race Simulator!
  • Wij hebben een grote hoeveelheid diverse race decoratie
  • Te huren in Nederland, België, Duitsland…. Heel Europa!
  • Kruip achter het racestuur van een replica, en je begrijpt wat we bedoelen.
  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de verhuur van Race Simulators!Verstappen F1 Race Simulator

Dat zijn toch genoeg voordelen voor het huren van een race simulator denken wij! In de 25 jaar dat wij race simulators verhuren, merken wij ook dat het enthousiasme bij ons en de klanten alleen maar groter wordt.

Maar dit is enkel een overzicht van wat er mogelijk is wanneer je een race simulator wil huren. Wil je meer weten? Ja kan ons altijd bellen, mailen of contact opnemen via het contactformulier. Natuurlijk kun je ook op onze site verder kijken. 

Onze promotievideo op Circuit Zandvoort:

Naar aanbod race simulators verhuur.

 

Geïnteresseerd geworden in een Simulator?

Neem contact op

Veelgestelde vragen

🏎️ Wat is een Race Simulator?

Een Race simulator bootst de race ervaring na zoals Max Verstappen deze ervaart. Bij het huren van een simulator van Cars and Stars, weet je zeker dat je kwaliteit huurt. Wij hebben namelijk veel verschillende hardware en software. Denk hierbij aan professionele racesturen van Fanatec. Zo ervaar je de curbstones zoals de coureurs zelf. Maar ook de nieuwste race simulatie. Zo weet je zeker dat alles up to date is.

🏎️ Voor welk evenement zet ik een Simulator in?

De Formule 1 is in Nederland tegenwoordig zo populair, dat deze voor elk evenement in te zetten is. De huidige doelgroep is namelijk jong en oud. Maar ook man en vrouw. Dus de Racesimulators zijn in te zetten op bijvoorbeeld personeelsfeesten, beurzen en bedrijfsuitjes. Maar ook zeker voor fotoshoots, bedrijfsreclames en autoshows.

🏎️ Hoeveel Race Simulators heeft Cars and Stars?

Zoals je op deze pagina kan zien hebben wij veel verschillende racesimulatoren. Het zijn er zelfs meer dan 40! Zo hebben wij voor elke locatie een goede simulator. Een Fullsize replica wanneer er veel ruimte is. Maar ook kleinere racing seats voor bijvoorbeeld op een beursstand. Maak de perfecte keuze!