Rosco Police Car

De echte Police Car van Rosco!
dukes of hazzard auto huren

Deze auto is te huur voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, promotie acties, film/video opnames, beurzen en themafeesten. Particuliere verhuur is helaas niet mogelijk. 

The Dukes of Hazzard is een serie waarin qua personages De Dukes centraal staan. Maar wat het meest uit het oog springt natuurlijk de General Lee, tevens te huur bij Cars and Stars Events. Maar vaak worden Bo en Luke Duke dan ook achterna gezeten door sheriff Rosco. En wij verhuren beide auto’s voor op uw eigen evenement!

Rosco Police Car Huren?

Één van de meest bekende filmauto’s op uw eigen evenement! Dat kan een videoclip of fotoshoot zijn. Maar ook bijvoorbeeld als foto object bij de ingang van een personeelsfeest. De Rosco Police Car en De Gernal Lee zijn beide exacte replica’s van het origineel. Compleet met pushbar, de vlag op het dak en de 12-tonige Dixie horn. Elk detail klopt. Ook het geronk van de motor is voor alle liefhebbers een lust voor het oor!

Wilt u de Rosco Police Car huren? Of in combinatie met de General Lee? Neem contact op met ons evenementen team en wij leggen u graag uit hoe dit in z’n werk gaat.

Terug naar aanbod Showcars