general lee huren dukes of hazzard

General Lee

De Dukes met Dixie toeter op uw event!dukes of hazzard auto huren

Deze auto is te huur voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, promotie acties, film/video opnames, beurzen en themafeesten. Particuliere verhuur is helaas niet mogelijk. 

The Dukes of Hazzard is een serie waarin qua personages De Dukes centraal staan. Maar wat het meest uit het oog springt is de prachtige Dodge Charger 1969 RT. Ook wel bekend als General Lee. Met deze auto wordt er veel gestunt en geracet in de serie. Vaak worden Bo en Luke Duke dan ook achterna gezeten door sheriff Rosco. En wij verhuren beide auto’s voor op uw eigen evenement!

General Lee Huren?General Lee huren voor evenement beurs personeelsfeest

Één van de meest bekende filmauto’s op uw eigen evenement! Dat kan een videoclip of fotoshoot zijn. Maar ook bijvoorbeeld als foto object bij de ingang van een personeelsfeest. De General Lee en de Rosco Police Car zijn beide exacte replica’s van het origineel. Compleet met pushbar, de vlag op het dak en de 12-tonige Dixie horn. Elk detail klopt. Ook het geronk van de motor is voor alle liefhebbers een lust voor het oor!

Wilt u de General Lee huren? Of in combinatie met de Rosco Police Car? Neem contact op met ons evenementen team en wij leggen u graag uit hoe dit in z’n werk gaat.

Terug naar aanbod Showcars