Flodder auto huren voor videoclip

Flodder Auto

Waan je in Zonnedael met deze Roze auto!flodder auto huren amerikaanse bak

Deze auto is te huur voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, promotie acties, film/video opnames, beurzen en themafeesten. Particuliere verhuur is helaas niet mogelijk. 

De komedieserie Flodder is bij jong en oud nog steeds bekend. Wanneer de begintune wordt ingezet, weet iedereen dat Flodder begint. Met cult personages als Ma Flodder, Johnnie en Kees & Kees is dit nog steeds een succes op onder andere RTL7. De unieke quotes die deze serie heeft voortgebracht, blijven immens populair. Om het gedachtegoed van Flodder in stand te houden, verhuren wij de iconische auto waar de familie Flodder in reed. Of beter gezegd, waar eigenlijk alleen Johnnie in mocht rijden. Van origine is deze roze auto een Chevrolet. Maar de roze Cadillac Eldorado die wij verhuren, komt eigenlijk exact overeen. Dus heeft u een leuk themafeest of personeelsfeest? Huur onze Flodder auto en maak indruk op alle aanwezige gasten!

Flodder Auto Huren?roze amerikaanse auto met Elvis

Niet alleen voor Personeelsfeesten of Themafeesten inzetbaar. Heeft u bijvoorbeeld ideeën voor een opname van een videoclip, fotoshoot of commercial? Deze opvallende auto is een EyeCatcher voor de camera, dus uiterst geschikt. Onze Flodder auto is inzetbaar in heel Nederland. Laat de gasten verbaast achter wanneer zij dit Amerikaanse slagschip zien passeren. Of zoals Ma Flodder zou zeggen; “Krijg nou de tering!”

Meer info over het huren van deze roze Flodder auto? Neem contact op met ons evenementen team en wij helpen u graag verder! Of boek een unieke Race Simulator.

Terug naar aanbod Showcars