a-team bus showcar

A-Team bus

Unieke en opvallende A-team bus!a-team bus showcar huren

Deze bus is te huur voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, promotie acties, film/video opnames, beurzen en themafeesten. Particuliere verhuur is helaas niet mogelijk. 

Zeer opvallende en herkenbare showcar! Een ideale publiekstrekker voor autoshows en themafeesten, zoals een Hollywoodparty. Onze BA Baracus lookalike kan ook met deze A-team bus uw event bezoeken! Zelfs de echte Face en Murdock worden hiermee in Nederland vervoerd en hebben hun handtekening op het dashboard achtergelaten! Iedereen die deze bus ziet rijden, die weet: Dat is onmiskenbaar de bus van het A-team! Maakt altijd indruk en is een echte publiekstrekker. 

A-team bus hurencars and stars a-team bus

Deze A-team bus kan door heel Benelux vervoerd worden. Zo heeft u op elke locatie de gewenste actie! Uitbreiding mogelijk met een prachtige replica van de bekende auto van Face uit het A-Team. Als spectaculaire binnenkomst of als eyecatcher of foto-object met de gasten. Inclusief comfortabel en passend interieur, kasten, bandrecorder, ammokist en plastic machinegeweren.

Bent u als personeel zijnde het A-Team? Met collega’s arriveren in deze bus? Huur dan nu deze A-team Bus, gegarandeerd een succes!

Voor verdere informatie, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons evenementen team.

Terug naar aanbod Showcars

Bekijk hieronder enkele “A-Team evenementen” die wij de afgelopen tijd hebben mogen verzorgen. Of bekijk onze Race Simulators!