Race Simulator

race simulator huren

Race simulator huren van Cars & Stars

In 2006 werd hiervoor het unieke Nederlandse bedrijf Cars and Stars Events opgezet. Inmiddels zijn onze race simulatoren bij vele grote en kleine klanten in binnen- en buitenland bekend. Wij maken van uw event een race spektakel!

Meer info over het huren van een F1 race sim.

 

race simulatoren

Waar zijn de simulators inzetbaar?

Onze racing simulators kunnen worden ingezet op elke gewenste locatie. Zij worden vaak geboekt voor evenementen als bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, beurzen, open dagen, themafeesten, teambuilding events etc.

Meer info over hoe en waar een race sim in te zetten.

f1 race simulator zandvoort boeken

De vele mogelijkheden met onze simulators

Een race simulator is dus voor elk evenement geschikt en de juiste keuze, zoals u hierboven kunt lezen. Maar wat zijn alle mogelijkheden met de verschillende F1 replica’s?

Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn met een race simulator!

Ons aanbod simulators

Geïnteresseerd geworden in één van onze vele race simulators?

Neem contact op

 

Wat is een race simulator?

Race simulators zijn er in allerlei soorten en maten, maar laten we eerst eens beginnen met wat een race simulator precies is. Het meest noodzakelijke is natuurlijk een racestuur met pedalen en een racestoel. Dat is de basis. Zo is er met een beetje fantasie al een ‘racing car’ ontstaan en kunnen de coureurs plaats gaan nemen. Dan de software, dit is ook van groot belang. Wij werken alleen met de beste simulatie software. Van de nieuwste rally race simulatie tot high-end Virtual Reality en zelfs een zelf ontwikkeld Formule 1 circuit! Nu kan er dus eigenlijk al geracet worden, maar de mogelijkheden tot verschillende race simulators zijn eindeloos!

De mogelijkheden

Zoals gezegd zijn er dus vele mogelijkheden, en op onze website zijn deze ook allemaal terug te vinden. Maar wat betekent het en wat is de juiste keuze voor uw event? De meest gekozen opties zijn:

– Fullsize Race simulator
– Halfsize Race simulator
– Full motion Race simulator
– Cockpit
– Racing Seat

Voor uw event moet u rekening houden met de grootte van een race simulator. De Fullsize auto is al gauw een meter of 5 lang, onze Fullsize modellen zijn namelijk exacte F1 replica’s! Met een Halfsize komt u al wat makkelijker weg op bijvoorbeeld een beursstand. Maar dan mist u natuurlijk wel de helft… Wat de laatste jaren een opmars heeft gemaakt zijn de Full motion race simulators. Dit is een complete beleving en natuurlijk hebben wij ook een full motion simulator voor de beste race ervaring. Met Virtual Reality in een bewegende race simulator, zo heeft u voor een kleine locatie al de perfecte racing sim. Hetzelfde geldt voor Cockpits en Racing Seats, deze zijn kleiner van formaat. Hierdoor kunnen er ook meerdere op één locatie worden neergezet. Bijvoorbeeld voor grote groepen fanatieke racers.

Dus voor kwaliteit kiest u eerder voor een echte Formule 1 replica, de Fullsize Race simulator. En voor kwantiteit (grote groepen), denkt u eerder aan meerdere cockpits naast elkaar zodat er meerdere gasten tegelijk kunnen racen. Een echte Grand Prix van uw eigen bedrijf! De mogelijkheden voor de race simulatie zijn ook eindeloos. Wilt u racen in een Rally auto, Formule 1 bolide, Gran Turismo wagen of juist de nieuwste Ferrari? Alles is mogelijk bij het huren van een professionele racing sim!

Doelgroep race simulator

Sinds Max Verstappen zijn opwachting heeft gemaakt in de Formule 1, is de doelgroep die geïnteresseerd is in racen veel groter geworden. Zij zien Max over de circuits scheuren alsof het niks is en willen dit zelf ook proberen. Vooraf zou je zeggen, het is een mannending, dat racen. Maar jong en oud, man en vrouw, iedereen wil zich een coureur voelen. Het is ook voor de grote én kleine mensen onder ons mogelijk om coureur te zijn; alle simulators zijn namelijk volledig verstelbaar. En voor de kleine kids is er ook de mogelijkheid om met het racestuur te remmen en gas te geven. Zo proberen zij allemaal net zo snel als Max Verstappen de circuits van Zandvoort, Monza en Monte Carlo te bedwingen. Tot nu toe is er nog niemand sneller geweest dan de beste coureur van Nederland…

Voordelen

Met een race simulator op uw evenement bezorgt u al uw gasten natuurlijk veel plezier! Zo zijn onze professionele simulators in te zetten op bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, open dagen en beurzen. Succes gegarandeerd bij uw gasten, personeel e/o klanten! Maar er zijn ook momenten dat u er als bedrijf zelf nog voordeel uit wil halen. Dat is mooi meegenomen, dol enthousiaste coureurs en ook nog eens aandacht voor uw bedrijf, stichting of club. Enkele voordelen:

– Een race simulator (En vooral de Fullsize) is een echte publiekstrekker en eyecatcher!

– Creëer teambuilding, fanatisme en een wedstrijdelement tussen collega’s.

– Wij wrappen de race simulators met uw logo(‘s), goede reclame op uw Social Media!

– All-in prijzen: alle F1 decoratie, begeleiding, transport etc. is inbegrepen, u heeft nergens meer omkijken naar.

– Bij het huren van een race simulator, spreekt u een hele brede doelgroep aan.

– Chique en Professionele uitstraling, uw eigen Formule 1 team!

Het huren van een race simulator

Wanneer u een race simulator wil huren, kan dit voor veel verschillende evenementen zijn. Het kan zijn dat de gasten al uitgenodigd zijn, zoals op een bedrijfsfeest. Maar het kan ook een open dag zijn of een actie van een winkelcentrum. Dan wil u natuurlijk bezoekers naar uw locatie ‘lokken’. Wij kunnen voor u ook een flyer of poster maken zodat u deze alvast kan delen op uw Social Media, of kan ophangen op de locatie! Ook kunnen er prijzen worden uitgedeeld aan de winnaars. Als de snelste coureur in de race simulator een ticket kan winnen naar de GP van België, komen er gegarandeerd enthousiastelingen langs! En misschien kunnen we over enkele jaren tickets uitdelen voor een Formule 1 race op Zandvoort.

Nu hebben we aardig uitgelegd wat een Rally-, Gran Turismo-, of Formule 1 Race Simulator is. Ook de mogelijkheden, de grote doelgroep, en alle voordelen van een race simulator zijn nu bekend. Kunt u nog niet de keuze maken voor het huren van de juiste en beste race simulator voor uw event? Ons snelle F1 evenementen team staat voor u klaar om alle opties voor uw evenement door te nemen. Zo heeft u uiteindelijk de perfecte race simulator op locatie!