Ook racen in Duitsland

Ook racen in Duitsland

Gepubliceerd op 13 januari 2021.

Wij racen al sinds 2006 in heel Europa. Voornamelijk in Nederland weliswaar. Maar er waren ook opdrachten in onder andere Dubai, Praag en Londen. En nu verbreden wij ons nog meer naar de Duitse Formule 1 fans. Hiervoor verwachten wij binnenkort een speciale en splinternieuwe Formule 1 bolide. Maar daar later meer over. Het verdwijnen van de Grote Prijs van Duitsland op de kalender, is natuurlijk een grote aderlating voor alle Duitse F1 fans. Maar hier staat tegenover dat Mick Schumacher zijn debuut gaat maken in de hoogste klasse van de autosport. Zo hopen wij in voornamelijk Nederland, België én dus Duitsland weer grote F1 Events te mogen organiseren vanaf 2021!

F1 EventsRace simulator huren duitsland

Wij hebben hele mooie herinneringen aan het Formule 1 event dat wij in Keulen mochten organiseren. Vol gas met meer dan 450 gasten! En dat met 7 fullsize Formule 1 auto’s. Na de goede afloop van dat evenement, begon het toch te borrelen om een en ander uit te zetten in Duitsland. Onze locatie in Losser draagt daar natuurlijk ook in positieve zin aan bij. Ook vanwege ons almaar uitbreidende aanbod, is het voor ons mogelijk om in Duitsland evenementen te gaan draaien. Dus wij hopen op een goede samenwerking met onze oosterburen, wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Website

Om dit te realiseren, hebben wij natuurlijk ook een Duitse website uit de grond gestampt: Rennsimulator Mieten. Uiteraard in onze eigen Cars and Stars huisstijl. Ook als je je Duitse talenknobbel wil bijspijkeren, is het interessant om even een kijkje te nemen op onze site. Of op de Facebook pagina.

Dus heb je binnenkort een feest in Duitsland. Of heb je toevallig een Duitse bekende die al jaren smeekt om een prachtige F1 simulator? Laat het ons weten.

Delen

Terug naar overzicht