motorworld keulen transport

Denderend personeelsfeest in Motorworld Keulen

Denderend personeelsfeest in Motorworld Keulen

Gepubliceerd op 3 april 2019.

race simulator huren motorworld koln

Na een lange voorbereiding was het afgelopen 26 maart dan eindelijk zover. Een groot spektakel zal gaan plaatsvinden in het Motorworld te Keulen. In samenwerking met Cars and Stars Events hield Media Broadcast hier zijn personeelsfeest. Vol gas met meer dan 450 werknemers! En dat met zeven F1 Fullsize auto’s, waarvan 6 Race Simulators en een F1 Bandenwisselspel. Tevens verzorgden wij hier het F1 Fototainment met een Green Screen en een Bandenweegspel. Dit alles werd in goede banen geleid door onze professionele begeleiders, tezamen met 4 van onze lieftallige Grid Girls. Ook hebben wij natuurlijk de volledige locatie aangekleed met allerlei echte Formule 1 decoratie. Hierbij een kleine terugblik hoe dit grote evenement tot stand is gekomen en tot een succesvol eind is gebracht.

Motorworld Kölnferrari f1 auto michael schumacher motorworld

We beginnen eerst bij “Motorworld Köln”. Want wat is dit precies voor een locatie? Nou, niet zomaar één. De privé collectie van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher is hier namelijk te zien! De Formule 1 wagens waar hij in gereden heeft, helmen, de verschillende pakken die hij aan had en de vele trofeeën die hij heeft gewonnen. Dat is een kleine greep uit de mooie collectie die daar is tentoongesteld. Verder staat het Motorworld vol met luxueuze auto’s, van duur tot héél duur.. In deze voormalige vliegtuighangar is pas vorig jaar het Motorworld geopend. En Cars and Stars Events mag in een hal van het Motorworld te Keulen dit personeelsfeest mede organiseren.

De Opbouwbandenwisselspel f1 personeelsfeest teambuilding

Deze uitdaging begint bij het feit dat er 7 Fullsize Race Simulators richting Keulen moeten worden getransporteerd. Maar daar draaien wij onze hand natuurlijk niet voor om. Vol goede moed gingen de Cars and Stars chauffeurs onderweg en binnen no time was de Motorworld hal omgetoverd tot een ware Cars and Stars F1 Pitbox. Alles werd tot in de puntjes uitgemeten en precies volgens planning stonden alle glimmende bolides met bijbehorende Formule 1 decoratie klaar voor het feest.

Het Personeelsfeestmax racing simulator mercedes

Het event zelf stond dan eindelijk op het punt van beginnen. Het vlees schroeide op de grillplaat, het bier vloeide uit de tap en de DJ draaide de juiste muziek. Maar stiekem keken alle gasten al naar het Formule 1 entertainment. Het Cars and Stars team stond toen natuurlijk al klaar met 15 professionele medewerkers. Met het nodige enthousiasme wisten zij allen de gasten in de echte race sfeer te brengen en de gehele avond draaiden onze race activiteiten op volle toeren! Vele blije, grappige en spontane foto’s werden er gemaakt bij het F1 Fototainment, met hulp van onze spontane Grid Girls. De ‘monteurs-handen’ gingen uit de mouwen bij het F1 Bandenwisselspel en de echte coureurs lieten hun kunsten zien in onze 6 Fullsize Formule 1 Race Simulators! Om even op adem te komen, konden de gasten nog het gewicht van een echte Formule 1 band raden.fototainment f1 green sceen

Nadat de laatste hits uit de geluidsboxen galmden, en bij onze Race Simulators de laatste rookwolken optrokken, was het tijd om er een eind aan te breien. Een afsluitceremonie met prijsuitreiking -vergezeld door onze Grid Girls- was het laatste wapenfeit van de avond. Zo gingen de blije winnaars met een mooie trofee weer op huis aan. Een meer dan geslaagd personeelsfeest van Media Broadcast met vele blije gezichten.

Afbouwf1 simulators ferrari

Nog bijkomend van dit spetterende personeelsfeest, gingen de medewerkers van Cars and Stars Events weer huiswaarts. Maar niet met lege handen, want de F1 wagens moesten natuurlijk weer naar Nederland. Jammer genoeg moest deze mooie Pitbox dus weer worden ‘afgebroken’, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

cars and stars team keulen koln

Graag willen wij Media Broadcast, de gasten, de medewerkers van Cars and Stars, en alle andere helpende handen bedanken voor dit grandioos mooie personeelsfeest! Wilt u met uw bedrijf ook gerelateerd worden aan snelheid, innovatie, teamwork en professionaliteit? Wij denken graag met u mee voor het organiseren van uw bedrijfseest. 

Delen

Terug naar overzicht