Online Bedrijfsquiz

Online Bedrijfsquiz

Gepubliceerd op 19 november 2020.

Dit was het jaar van thuiswerken. En nu is er ook nog eens geen uitzicht op een kerstborrel. Ook zo de gezelligheid met de collega’s gemist? Wij maken er met enkele creatieve mogelijkheden toch nog een gezellige feestmaand van! Door middel van bijvoorbeeld een unieke Online Bedrijfsquiz ga je de strijd met collega’s aan. Voor elke dag en tijdstip van de week is deze quiz te boeken. Tijdens de vrijdagmiddagborrel of dinsdagochtend vlak voor de jaarvergadering. Wij passen de quiz volledig aan, bijvoorbeeld op het tijdstip, bedrijf en het aantal deelnemers. Noaberschap voorop!

Online F1 Quiz

De directeur aanwezig in de studio? Bij de deelnemers een hapje en een drankje laten bezorgen? Of een dikke pre- en afterparty? Dat kan allemaal! Met echte race onderdelen, een grid girl, race simulator en vele extra’s, maken wij er een groot spektakel van. Met een gecodeerde  livestream kunnen de deelnemers, collega’s en klanten inloggen en er samen een onvergetelijk feestje van maken.

Wij bieden dit gehele pakket vol mogelijkheden en plezier aan voor een hele budgetvriendelijke all-in prijs, ongeacht het aantal deelnemers. Entertainment voor de decembermaand is op deze manier dus toch mogelijk! Ook ideaal te combineren met onze kerstpakketten actie!

Het jaar 2020 is voor weinigen een leuk jaar om op terug te kijken. Laten we er dan nog het beste van maken en het goed afsluiten! Ook geïnteresseerd in deze quiz en de mogelijkheden voor een bedrijf of (sport)vereniging? Of zie je een mogelijkheid om samen te werken? Bijvoorbeeld met lokale catering en entertainment. Neem dan contact op met ons evenementen team!

Neem contact op voor de leukste december acties!

 

 

 

Delen

Terug naar overzicht