December blijft een feestmaand

December blijft een feestmaand

Gepubliceerd op 5 november 2020.

Verplicht thuisblijven en weinig sociaal contact. In de normaal zo gezellige decembermaand, werken veel mensen thuis. Geen ontmoetingen meer tussen collega’s en al helemaal geen kerstborrel. Maar er is nog entertainment mogelijk. Via een livestream en op 1,5 meter afstand. Want ook in 2020 moet december een feestmaand blijven. Dit kunnen wij niet geruisloos voorbij laten gaan.

Dus laat je kerstpakketten rondbrengen op een unieke wijze. En doe met je collega’s een online quiz!
Zo gaan we vrolijk de kerstdagen in en met een knaller het jaar uit!

Neem contact op voor meer info 

Kerstpakketten

Thuiswerken… geen kerstborrels… dan maar een mooi kerstpakket! Jaaaa, maar zorg dan wel dat deze op een onvergetelijke wijze wordt afgeleverd. Tatatadaaaa! Door BA met de A-team bus, door onze mooie zuster in een Red Cross busje, Full speed door onze F1 Grid Girls, ludiek met onze New Kids Opel Manta of chique met een vette limousine. En ja hoor, het kan natuurlijk ook “gewoon” door onze Kerstman.

De kerstpakketten kunnen worden rondgebracht door heel het land. Mochten de aantallen en de afstanden erg groot zijn, dan smeren we de actie gewoon over enkele dagen uit. Hoe dan ook: maak indruk in deze saaie tijden bij uw medewerkers of klanten! Bij grotere aantallen zijn we zelfs goedkoper dan de post, en sowieso veel leuker.

En dat zijn natuurlijk niet alle combinaties. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Showcars of Artiesten voor alle mogelijkheden. Want James Bond kan toch ook kerstpakketten bezorgen in de Flodder auto?

 

Delen

Terug naar overzicht