Cars and Stars in de TV Kantine?

Cars and Stars in de TV Kantine?

Gepubliceerd op 28 januari 2021.

Ook zo’n fan van de TV Kantine? Mis jij geen seconde en heb jij zojuist weer de nieuwste aflevering gekeken? Dan ben je niet de enige. Meer dan een miljoen kijkers zagen net de 3e aflevering van alweer het 12e seizoen… En in deze aflevering scheurde Cars and Stars Events ook mee! 🔥

Lees snel verder want het was een spektakel!

Back to the Future Autotv kantine delorean back to the future

En niet wederom met een F1 Race Simulator… Deze keer was het tijd voor onze tijdmachine, de DeLorean! Deze auto schitterde in heel Nederland op de beeldbuis. En Marty McFly (Buddy Vedder) en Dr. Emmett Brown (Carlo Boszhard) hadden de lachers op hun hand in de huiskamers. Maar dit succes van de TV Kantine komt ze niet zomaar aanwaaien. Wat ons dan ook opviel was de creativiteit van de acteurs en het complete team. Wát gaaf om te zien van zo dichtbij! Met dank aan deze professionals is ons evenementen team nu nóg creatiever geworden. Gelukkig zijn er in deze minder vrolijke tijden dus nog hele vrolijke dingen te doen. Ook jij kan deze unieke auto gewoon huren voor op je evenement. De volledige fotogalerij staat onderaan de pagina.

bekijk onze showcars 🚗

Opnamesziggo f1 café simulator

Met onze Race Simulators zijn wij vaak te vinden bij TV opnames. Denk hierbij aan Promenade, Pauw en het Ziggo F1 café. En onze simulators zijn ook inzetbaar voor een bedrijfsfilm of promotie materiaal. Maar daarnaast hebben wij een groot aanbod van showcars. Deze worden veelvuldig ingezet voor de opnames van een videoclip, tv programma of reclame. Bijvoorbeeld de opnames van een videoclip voor Lil Kleine en Ronnie Flex en een reclame voor Radio 10. En niet te vergeten onze lookalikes. Hoe en wanneer zij worden ingezet bij tv opnames en commercials? Dat is minstens net zo leuk en zo bijzonder! Maar daar hebben wij in dit artikel al veel aandacht aan besteed. Dus klik en laat je verrassen door al onze mogelijkheden.

Ook een Showcar nodig?

Tot slot willen wij het complete team van de TV Kantine bedanken. Heb jij ook een unieke auto nodig voor een promotiefilm? Of zit je te twijfelen welke auto je nodig hebt voor die perfecte commercial? Met onze ervaring helpen wij je graag om tot het beste eindresultaat te komen. Neem contact op met ons evenementen team en laten we in deze Covid tijden samen wat leuks organiseren!

Delen

Terug naar overzicht