Commercial with the Stars

Commercial with the Stars

Gepubliceerd op 28 oktober 2020.

Reclame maak je als bedrijf zijnde om -onder andere- je merkimago te versterken en om potentiële klanten over te halen. Het is een promotie van je product, dienst of bedrijf. Maar om als bedrijf op te vallen, moet je veel moeite doen. Een goede reclame maken is niet zo simpel als het lijkt. Een vorm van reclame zijn de commercials op radio, tv en internet. De beste, leukste of origineelste commercial wordt bekroond met een Gouden Loekie. En laat het nou net deze commercials zijn die men niet vergeet. Bijvoorbeeld Bommetje van Melkunie, de Walk in Fridge van Heineken. Of Pietertje van Calvé Pindakaas, de Rolo reclame met de olifant en de vele ‘Even Apeldoorn Bellen’ reclamespots van Centraal Beheer. Een originele en grappige reclamespot doet het nou eenmaal goed bij het publiek. Ons sterke punt? Lookalikes in commercials!

Bekende personen in reclamespots

Grote merken willen graag bekende personen aan hun merk binden. Want deze bekende personen hebben natuurlijk een gigantisch bereik. De fanschare van een bekende acteur, voetballer of zanger, zal geneigd zijn om het product te kopen dat zijn of haar idool aanprijst. Prijst Cristiano Ronaldo de nieuwe schoenen van Nike aan? Die gaan als warme broodjes over de toonbank. Mr. T die Snickers aanbeveelt? Niemand durft die chocoladerepen meer te laten liggen. Johan Derksen die de Nederlandse Energie Maatschappij aanprijst? Die werkt in eerste instantie minder, maar door de knullige reclame was er weer genoeg commotie rondom deze energieleverancier. Je zou kunnen zeggen: of de bekende persoon relevant is aan het merk, is bijna te verwaarlozen. Men praat erover, en dat is het belangrijkst.

Onze lookalikes in commercials

Bekende personen in reclamespots is dus een foefje dat werkt. Ook wij hebben dit voor vele klanten al mogen verzorgen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Enkele foto’s hiervan zien? Bekijk dan onderaan deze pagina de galerij!

Origineel idee

Gordon Ramsay die voor de camera een maaltijd komt proeven? Maximale kortingen met Maxima? Klinkt dit als muziek in de oren, maar zijn de ideeën nog ver te zoeken? Wij denken natuurlijk graag mee. Voor elk bedrijf is er een passende lookalike te vinden. En mocht dit onverhoopt niet zo zijn? Dan maken we er een ludieke commercial van. Want dat werkt ook. Aandacht trekken is hier de key. En dat is een garantie met een lookalike van Cars and Stars Events.

Meer informatie? Neem hier contact met ons op!

Delen

Terug naar overzicht